Μάντεψε: Πόσα παίρνει η Ellen Pompeo για κάθε επεισόδιο στο Grey's Anatomy;

Κι όμως είναι αλήθεια!
Μάντεψε: Πόσα παίρνει η Ellen Pompeo για κάθε επεισόδιο στο Grey's Anatomy;



Χωρίς την Ellen Pompeo δε θα υπήρχε η Meredith Grey και κατά συνέπεια ούτε το υπερεπιτυχημένο σήριαλ Grey's Anatomy! Η δημοφιλής ηθοποιός υπέγραψε το καινούριο της συμβόλαιο με την παραγωγή του Grey's anatomy  για την 13η σεζόν αλλά αυτό όλοι το περιμέναμε . Αυτό που μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη είναι το χρηματικό ποσό της συμφωνίας ! $300.000 ανά επεισόδιο οι απολαβές της Pompeo σύμφωνα με το περιοδικό Deadline! Αυτό σημαίνει $7 εκατομμύρια δολλάρια το χρόνο!

5 πράγματα που δεν ήξερες για την Ellen Pompeo!

1)Στα μέσα της δεκαετίας του '90 ήταν ζευγάρι με τον φημισμένο φωτογράφο μόδας Άντριου Rosenthal και εργάστηκε ως μπάργούμαν στο Μαϊάμι για δύο χρόνια

2)Λόγω του μακροχρόνιου ρόλου της ως Meredith Grey, δεν θυμάσαι ότι η Pompeo έπαιζε και στο σήριαλ " Law & Order". Μάλιστα η ταινία που έκανε ντεμπούτο το 1999 ήταν το "Coming Soon"

3)Σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από το να κάνει ρόλους η ίδια ,ξεκίνησε τη δική της εταιρεία παραγωγής το 2011 με το όνομα Calamity Jane και πούλησε το πρώτο έργο της στο ABC

4)Το 2003 η Pompeo συναντήθηκε μουσικός παραγωγός Chris Ιvery σε ένα παντοπωλείο του Λος Άντζελες και και αμέσως άρχισαν να βγαίνουν για τέσσερα χρόνια πριν από το γάμο τους το 2007.

5)Το 2015 γράφτηκε ως η τέταρτη υψηλότερα αμειβόμενη ηθοποιός στην τηλεόραση από το περιοδικό Forbes.

 

Διάβασε ακόμα Αποκάλυψη τώρα! Αυτός είναι ο Ugly Naked Guy από τα Φιλαράκια