All the single ladies! Αυτό είναι το top 10 των single ladies του Χόλιγουντ!

Μετά τους τελευταίους σοκαριστικούς χωρισμούς στο Χόλιγουντ, κάναμε το top 10 των καλύτερων single ladies!
All the single ladies! Αυτό είναι το top 10 των single ladies του Χόλιγουντ!



Οι μήνες που πέρασαν αποδείχτηκαν καταστροφικοί για τα ζευγάρια του Χόλιγουντ! Μόλις το Μαϊο 3 χωρισμοί σοκ ,της Taylor Swift, της Kylie Jenner και της Gigi Hadid, έκαναν τον κόσμο της Χολιγουντιανής showbiz να ταρακουνηθεί αφήνοντας έτσι πολλές single κυρίες. Με αφορμή λοιπόν, αυτόν τον περονόσπορο που έπεσε στον κόσμο του έρωτα σου παρουσιάζουμε τις πιο hot single κυρίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ!

1) Η Kate Hudson μετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της και frontman των Muse Mathew Bellamy είναι ακόμα single και ελεύθερη στην αγορά!

2)Η Drew Barrymore θεωρείται single μετά το χωρισμό με τον επί 4 χρονια σύζυγό της Will Kopelman τον Απρίλιο του 2016

3) Μόλις χώρισα από τον Zayn Malik τραγουδάει η Gigi Hadid και θεωρείται ένα από τα πιο hot single κορίτσια 

4) Η Charlize Theron θεωρείται μετά το χωρισμό της από τον Sean Penn όχι μόνο μητέρα 2 παιδιών αλλά και sexy single!

5) H Halle Berry και ο Olivier Martinez πήραν διαζύγιο και πλέον η Halle θεωρείται μια single mama μετά τα 40!

6)Η Kendall Jenner μετά τον Nick Jonas αλλά και τον Harry Styles ενώνει τη μοναξιά με τη φίλη της την Gigi και παίρνει επάξια τον τίττλο super sexy single!

7)Ακόμα μία από την οικογένεια Kardashian-Jenner η οποία παραμένει single αλλά ποτέ κανείς δε θα μάθει για πόσο μιας και ο πρώην-νυν(ίσως) Scott Disick είναι πατέρας των 3 παιδιών της!

8)Kylie Jenner και Tyga. Απασχόλησαν όλα τα media με το χωρισμό τους και παρόλο που η Kylie λέγεται ότι προχώρησε τη ζωής της με τον ράπερ Party Next Door, τιποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Οπότε την κατατάσσω στην κατηγορία single που σκοτώνει!

9) Μόλις λίγες ημέρες έχει ανακοινωθεί ο χωρισμός της με τον Calvin Harris. Αγαπημένη Taylor  Swift, μη μου στεναχωριέσαι!. Σε καταττάσω στην κατηγορία hot hot and single για να χαμογελάσει το χειλάκι σου!

10) Η Kirsten Dunst αφού χώρισε με τον επί 4 χρόνια σύντροφό της Garrett Hedlund τον Απρίλιο του 2016 δε θα μπορούσε να λέιπει από τη λίστα best single .

Σας αφιερώνουμε και αυτό το το τραγουδάκι!

 

Διάβασε ακόμα: Οι stars που έχουν δίδυμα αδέλφια και δεν το ήξερες!