Wedding Alert: H Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth παντρεύoνται!

Οι γονείς τους τα κανονίζουν όλα!
Wedding Alert: H Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth παντρεύoνται!



Το πιστεύεις και δεν το πιστεύεις! Κοιτάς την είδηση, τρίβεις μάτια και ξανακοιτάς. Κι όμως είναι αλήθεια. Η Miley Cyrus παντρεύεται!

Ο γαμπρός δεν είναι άλλος από τον επί χρόνια on-off σύντροφό της και πρωταγωνιστή της τριλογίας "Hunger Games" , Liam Hemsworth! Θέλουν να ανταλλάξουν όρους στην Αυστραλία αυτό το καλοκαίρι και όπως αναφέρει μια πηγή στο Us Weekly "Θέλουν να παντρευτούν στην παραλία". Οι δυο τους όπως λέει η ίδια πηγή δεν θα έχουν βοήθεια στο σχεδιασμό της εκδήλωσης. Οι γονείς τους κάνουν την περισσότερη δουλειά. Είναι πολύ εύκολο γι'αυτούς !

"O 28χρονος και η 23 φτάνουν στα σκαλιά της εκκλησίας μετά από αρκετά θέματα στη σχέση τους!. Το 2009 γνωρίστηκαν και ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διαρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "The Last Song". Ο ηθοποιός το 2012 έκανε πρόταση γάμου στη Miley και καθώς όλοι περίμεναν τα κουφέτα σύντομα το 2013 ήρθε ο χωρισμός σοκ! 

Τότε ήταν που η γλυκιά 'Ηanna Montana"  έγινε το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ, που πήγαινε ντυμένη... γυμνή σε κάθε event και σε κάθε συναυλία προκαλούσε με τη συμπεριφορά της!  Τότε ήταν που τραγουδούσε το wrecking ball κάνοντας κούνια χωρίς ρούχα πάνω στην μπάλα.

Πάνε όμως αυτά, πέρασαν. Το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και μάλιστα η  Μiley εθεάθη να φοράει το διαμαντένιο δαχτυλίδι της και πάλι.

Οι φήμες αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια έχει ήδη επιστρατεύσει το σχεδιαστή Jacquemos να της κάνει 5 εμφανίσεις για εκείνη τη βραδιά και μάλιστα το ένα της θέμα θα είναι σίγουρα ροζ!

Ηθικό δίδαγμα 1: Κορίτσια αφού η πεθέρά θέλει για νύφη τη Miley Cyrus υπάρχει για όλες ελπίδα.

Ηθικό δίδαγμα 2: Αν νομίζεις ότι τα πράγματα τελειώνουν αν ο καλός σου σου δώσει δαχτυλίδι και χωρίσετε κάνεις λάθος! Ίσως κάποια γυαλιά ξανακολλάνε!

Διάβασε ακόμα: H Miley Cyrus σε εμπνέει να διαλέξεις tattoo!