Ben Affleck - Jennifer Garner: Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου!

Λίγες ώρες μετά τη δέκατη επέτειο του γάμου τους! Σοκ!
Ben Affleck - Jennifer Garner: Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου!



O Ben Affleck και η Jennifer Garner χωρίζουν έπειτα από 10 χρόνια γάμου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ.com.

To ζευγάρι, του οποίου η επέτειος ήταν στις 29 Ιουνιου, θα καταθέσει τις επόμενες ώρες αγωγή διαζυγίου, μια διαδικασία εξαιρετικά περίπλοκη. Προς το παρόν, προσπαθούν να επεξεργαστούν την κατάσταση με τη βοήθεια ενός διαμεσολαβητή και τους διευθυντές των επιχειρήσεων τους, λένε οι πηγές στο ΤΜΖ. Το διαζύγιο θα κατατεθεί όταν όλα τα περιουσιακά θέματα και η επιμέλεια έχουν επιλυθεί.

Μάλιστα το διαζύγιο θα είναι φιλικό, ενώ θα μοιράζονται από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους, ηλικίας 3 έως 9 ετών.

Το ζευγάρι λέει "Μετά από πολλή σκέψη και προσεκτική εξέταση, έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση να προσωρήσουμε στο διαζύγιο. Θα πορευτούμε μπροστά με την αγάπη και τη φιλία ο ένας για τον άλλο και τη δέσμευση για την κοινή φροντίδα των παιδιών μας των οποίων την ιδιωτικότητα σας ζητάμε να γίνει σεβαστή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Αυτό θα είναι το μόνο σχόλιο μας σε αυτό το ιδιωτικό, οικογενειακό θέμα. σας ευχαριστούμε για την κατανόηση".