Η Έλλη Στάη γυμνή στο εξώφυλλο του DownTown που κυκλοφορεί!

Η Έλλη Στάη γυμνή στο εξώφυλλο του DownTown που κυκλοφορεί!



To Downtown είναι στα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις)!
Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

Τον Νοέμβριο του 2005, σε ένα μίτινγκ του περιοδικού Downtown, μεσάνυχτα Παρασκευής, γεννήθηκε η ιδέα του γυμνού τεύχους, αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Τις επόμενες ημέρες, η εικόνα για το μικρό αφιέρωμα άλλαξε δραματικά. Δεκάδες διάσημοι Έλληνες στάθηκαν γυμνοί μπροστά στον φακό του φωτογράφου Βαγγέλη Κύρη και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 
Μέχρι τώρα, εκατοντάδες άνθρωποι έχουν φωτογραφηθεί! Είδαμε την ιδέα μας να αναπαράγεται (και πολύ μας άρεσε, γιατί τα ωραία πράγματα πρέπει να διαδίδονται). 

Στο φετινό αφιέρωμα του Downtown, 57 άνθρωποι φωτογραφήθηκαν γυμνοί για να μας θυμίσουν ότι μπορεί να  είμαστε γυμνοί και ανυπεράσπιστοι απέναντι στην ασθένεια, αλλά είμαστε πλέον ενημερωμένοι και ενωμένοι!

Εξώφυλλο του naked issue η Έλλη Στάη σε μία γυμνή φωτογράφηση αλλά και συνέντευξη που θα συζητηθεί. Δες ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: 

"Δεν συνηθίζω να κάνω τέτοιες φωτογραφίσεις, για την ακρίβεια δεν έχω κάνει ποτέ ξανά «γυμνή» φωτογράφιση. Φυσικά λοιπόν, και είχα ενδοιασμούς, γιατί είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο και έχω μάθει στην Ελλάδα να κινούμαι με μεγάλη προσοχή.  Το θέμα του AIDS όμως, σε συνδυασμό με την έλλειψη φαρμάκων στους οροθετικούς, ήταν ο λόγος που είπα  το τελικό «ναι». Ζύγισα την απόφαση μέσα μου, ήταν η κατάλληλη στιγμή για τον καλό αυτό σκοπό και είπα να το τολμήσω.

Είστε έτοιμη να δεχτείτε τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει η φωτογράφισή σας;

Υπολογίζω πολύ τη γνώμη των άλλων όταν είναι καλοπροαίρετη. Η κακοπροαίρετη κριτική πάλι, δεν με αφορά καθόλου. Έχω συνηθίσει πια τα αρνητικά σχόλια και δεν με επηρεάζουν. Εδώ έχω δεχθεί bulling επειδή έχω πολιτική άποψη, σε αυτά θα κολλήσω; Όπως έχω δεχθεί bulling και για την ηλικία μου, ότι μεγάλωσα. Για μένα όλα αυτά είναι απίστευτοι ρατσισμοί και δεν με αφορούν καθόλου. Έχω επιχειρήματα για την κάθε επιλογή μου, τα οποία προσθέτω στα επιχειρήματα μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Μια και αναφερθήκατε στην ηλικία σας, αλήθεια, τη λέτε;
Δεν έχω κανέναν λόγο να την κρύψω. Με ένα google search μπορεί να τη βρει όποιος θέλει. Είμαι λοιπόν δημόσια εκτεθειμένη. Πρέπει να είσαι βλάκας για να δηλώνεις ψεύτικη ηλικία ή να λες «είμαι όσο φαίνομαι», όταν αυτή είναι σε όλους γνωστή. Είμαι 61 χρόνων και φαίνομαι όσο νομίζετε. (γέλια)".

Στο νέο τεύχος του Downtown που κυκλοφορεί θα διαβάσεις ακόμα

✔ συνεντεύξεις (θα γελάσεις με τα αστεία του Τόνι Σφίνου και θα γνωρίσεις καλύτερα την Φωτεινή Βελεσιώτου),

✔ νέα των celebrities, όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τις Ατάκες, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα),

✔ θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife αλλά θα βρεις και έναν πλήρη οδηγό για τα δώρα των Χριστουγέννων στους ανθρώπους που αγαπάς.  

Downtown Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.