Beyonce : Χαμός με τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της

Αντιδράσεις από τους fan της γιατί φαίνεται skinny
Beyonce : Χαμός με τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της



Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο ντόρος μετά το αποκαλυπτικό νέο τραγούδι της Beyonce ‘Lemonade’ και η διάσημη τραγουδίστρια είναι και πάλι στο προσκήνιο!Αυτή τη φορά αφορμή για τις αντιδράσεις στάθηκε μια φωτογραφία της Beyonce από το 2011 την οποία το περιοδικό W ανέβασε και φαίνεται πολύ skinny.

Η επίμαχη φωτογραφία τη δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ, με σουτιέν και σλιπ Nina Ricci, ένα μεταξωτο Gucci μπολερό και κόκκινες μπότες μέχρι κάτω από το γόνατο.Oι fan της φυσικά δεν το άφησαν αυτό να περάσει απαρατήρητο και σχολίασαν κάτω από το ποστάρισμα με αιχμηρό τρόπο τη χρησιμοποίηση του photoshop.Η ποπ σταρ είναι γνωστή κυρίως για τις χυμώδεις καμπύλες της και από τη στιγμή που η ρετουσαρισμένη φωτογραφία της εμφανίστηκε στο instagram επικράτησε πανικός.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η γυναίκα του Jay z βρέθηκε στο επίκεντρο μιας καταιγίδας από σχόλια για ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της. Η ίδια είχε δημοσιεύσει το 2014 μία που φαίνεται το κενό ανάμεσα στους skinny μηρούς της παίζοντας γκολφ και μία ακόμα κατεβαίνοντας τις...παραμορφωμένες από την επεξεργασία σκάλες ενός yacht .

 

Δες ακόμα Mε ποια απάτησε ο Jay Z την Beyonce; (Φήμη ή διαφημιστικό trick;)