Σοκαριστικές αλλαγές του Χόλιγουντ

Καλές , κακές...περίεργες! Δες !
Σοκαριστικές αλλαγές του Χόλιγουντ



Οι star του Χόλιγουντ δεν σταματάνε να αλλάζουν συνεχώς την εμφάνισή τους! Από χρώμα και μήκη μαλλιών, σώματα, ρούχα, μέχρι και χαρακτηριστικά προσώπου, τίποτα δεν μένει ίδιο για πολύ καιρό. Μερικές αλλαγές μπορεί να είναι για κάποιο ρόλο και άλλες πάλι για προσωπικούς λόγους. Όλες πάντως κάνουν αίσθηση, είτε κακή, είτε καλή, άλλωστε γι' αυτό λέγεται και "βιομηχανία του Χόλιγουντ".

Κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα αλλαγών τα οποία μας εξέπληξαν ευχάριστα και δυσάρεστα είναι τα παρακάτω! 

Ο Jared Leto είχε αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά και τα γένια του για τις ανάγκες του νέου του ρόλου, ως Τζόκερ, στη νέα ταινία Batman. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με πλατινέ μαλλί στο Παρίσι και με δυσκολία έγινε αντιληπτός!

Η Kim Kardashian είχε τολμήσει να βάψει τα μαλλιά της πλατινέ και να βγάλει τα extension! Η τηλεπερσόνα, που έχει κάνει επιστήμη τις δημόσιες εμφανίσεις, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει θετικά μιας και το λουκ τής πήγαινε πολύ. Όμως δεν το κράτησε για πολύ και ξαναγύρισε στο παλιό καλό μελαχρινό exte.

Η αδερφή της από την άλλη, η Kylie Jenner πιο πολύ μας εντυπωσιάζει για τις ραγδαίες αλλαγές που έχει κάνει στο πρόσωπό της με τις πλαστικές επεμβάσεις, παρά με τις καθημερινές εναλλαγές χρωμάτων στα μαλλιά της.

Η επόμενη αλλαγή σόκαρε περισσότερο για την αναποδιά της! Ο λόγος για την Lady Gaga η οποία από τότε που αρραβωνιάστηκε (με αυτόν τον κούκλο) παράτησε τις κιτς εμφανίσεις με κρέατα στο πρόσωπο και άρχισε να ντύνεται με περισσότερο στυλ! Ο έρωτας μάλλον κάνει θαύματα!

Για τέλος, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφέρουμε τον πρώην Bruce Jenner και νυν και αεί Caitlyn Jenner. Η απόφαση του, να γίνει γυναίκα στα 65 του, δεν σόκαρε μόνο τις κόρες του, αλλά όλο τον κόσμο! Ο πατριός των Kardashian μετά από μια σειρά δραστικών αλλαγών στο πρόσωπό του, στην γκαρνταρόμπα του και στα μαλλιά του, ήταν αναμφίβολα η πιο σοκαριστική!

Δείτε ακόμα και σταματήστε ό,τι κάνετε! O Harry Styles των One Direction με κοντό μαλλί!