H Rihanna μοιράζει υποτροφίες σε κορυφαία Πανεπιστήμια

Δες ποιοι πληρούν τις προδιαγραφές!
H Rihanna μοιράζει υποτροφίες σε κορυφαία Πανεπιστήμια



Αν το καινούριο τραγούδι της Rihanna, "work" είναι μία ένδειξη ότι της αρέσει πολύ να δουλεύει, τότε είναι σαφές ότι η τραγουδίστρια πιστεύει πολύ στο έργο γενικότερα. Η βραβευμένη με Grammy Rihanna μόλις ανακοίνωσε ένα παγκόσμιο πρόγραμμα υποτροφιών μέσω του ιδρύματός της Clara Lionel, το οποίο θα δίνει υποτροφίες σε φοιτητές από όλο τον κόσμο και τις Η.Π.Α ώστε να φοιτήσουν σε κολέγιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Τo να είσαι σε θέση να παρέχεις το δώρο της εκπαίδευσης είναι πραγματικά τιμή » ανέφερε η Riri. «Η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα βοηθήσει να παραχθεί η προοπτική, και οι ευκαιρίες της μάθησης σε μια ομάδα παιδιών που το αξίζουν πραγματικά. Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι σε θέση να το κάνω αυτό».

Για να έχουν το δικαίωμα επιλογής  για την υποτροφία, οι αιτούντες πρέπει να είναι κάτοικοι των Barbados, της Βραζιλίας, της Κούβας, της Αϊτής, της Τζαμάικα ή των Ηνωμένων Πολιτειών. Επίσης, πρέπει να έχουν γίνει ήδη δεκτοί σε προπτυχιακό πρόγραμμα από διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο τετραετούς φοίτησης στις Η.Π.Α για το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017.

Ο στόχος είναι να γίνουν δεκτοί όσοο πιο πολλοί μαθητές είναι δυνατόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Υποτροφίες θα κυμαίνονται από $ 5.000 έως $ 50.000 και μπορεί να ανανεωθούν για τρία επιπλέον έτη ή μέχρι να αποκτηθεί το πτυχίο - όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

 Οι αιτήσεις για τη χορήγηση της υποτροφίας είναι ανοικτή τώρα μέχρι και τις 10 Ιουνίου 2016. Μια επιτροπή θα διερευνήσει 50 φιναλίστ με βάση την ακαδημαϊκή επίδοσή τους, τη συμμετοχή που είχαν στο σχολείο, τις ικανότητες ηγεσίας που έχουν και την εργασιακή εμπειρία τους μαζί με μία προσωπική essay. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέχρι τον Αύγουστο το 2016.

Κι αν δεν είσαι η κατάλληλη υποψήφια απλά απόλαυσε το τραγούδι της!

 

Διάβασε εδώ να μάθεις αν Rihanna και Drake είναι πάλι ζευγάρι!