Justin Bieber: Να γιατί λατρεύουμε το νέο του Videoclip!

Δες το και εσύ και θα συμφωνήσεις!
Justin Bieber: Να γιατί λατρεύουμε το νέο του Videoclip!



Ο Justin Bieber μπορεί να μην ήταν ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια γιατί ίσως ήταν λίγο παιδάκι για τα γούστα σου! Η πάλι μπορεί να τον λάτρευες από την πρώτη μέρα που τον είδες και τον άκουσες γιατί όπως και να το κάνουμε έχει αυτό το αστεράκι από πάνω του! Τον λατρεύεις ή αγαπάς να τον μισείς. 

Ε, λοιπόν είτε είσαι μια belieber είτε όχι όσο μεγαλώνει αυτό το αγόρι τόσο πιο πολύ θα αρέσει!

Ο 22 χρονος μόλις κυκλοφόρησε το νέο του videoclip για το τραγούδι Company από το νέο του album Purpose και το λατρέψαμε για τους εξής λόγους:

1) Στην ουσία το videoclip είναι ένα ντοκυμαντέρ της ζωής του και δείχνει εκτός από φανταστικά μέρη του κόσμου που έχει γυρίσει και τις κατάμεστες συναυλίες του!

2)Δείχνει ένα πλάνο από τη μαγική μας Σαντορίνη. (να σου πω κι ένα μυστικό; Ντόπιοι από τη Σαντορίνη μου έχουν πει ότι έχει ένα studio ηχογράφησης εκεί το οποίο είναι από τα καλύτερα του κόσμου! Εκτος λοιπόν από τον Bieber πηγαίνουν πάρα πολλοί διάσημοι στο νησί μόνο και μόνο για να ηχογραφήσουν σε αυτό το studio!)

3) Σε πολλές σκηνές του είναι χωρίς μπλούζα! Το καλό είναι ότι το αγόρι αυτό έχει μεγαλώσει και έχει...σμιλέψει το κορμί!

4) Στο νέο clip βλέπουμε λατρεύουμε τα ταττουάζ του! Έλα τώρα κάθε αγόρι που έχει πολλά τα τατουάζ μας κάνει λίγο παραπάνω το κλικ!

5) Τέλος μας δείχνει ότι ο 22 χρονος σταρ είναι ένα αγόρι που μεγαλώνει μεν (και ομορφαίνει και ψηλώνει) αλλά παραμένει η παιδική ψυχή. Σπάνιο για έναν σταρ της ηλικίας του, που από την πολύ δόξα έχει ξεφύγει! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι κυκλοφορεί με το αγαπημένο του skateboard και χαιρετάει τους συνεργάτες του όπως χαιρετιούνται οι φίλοι στις πλατείες!

Υστερόγραφο: Είναι και μοντέλο του Calvin Klein !

Δες το Videoclip του!

 

Διάβασε ακόμα: Selena Gomez ακόμα τον Justin Bieber έχεις στο μυαλό σου;