Ο νέος αρραβώνας του Hollywood

Ο Chris Pratt και η Catherine Schwarzenegger θα μας κεράσουν κουφέτα.



O Chris Pratt κέρασε σφηνάκια απογοήτευσης τις πολυπληθείς fans του με το πρόσφατο instagramικό του post, στο οποίο έγραφε: «Γλυκιά Catherine, είμαι τόσο χαρούμενος που είπες ναι! Είμαι ενθουσιασμένος που θα σε παντρευτώ. Περήφανος που θα ζήσω τολμηρά και με πίστη μαζί σου. Τώρα ξεκινάμε». Κι έτσι απλά, λιτά και απέριττα, πληροφόρησε το κοινό για τον επικείμενο γάμο του με την Catherine Schwarzenegger.

Εκείνος είναι ο 39χρονος sexy star του Guardians of the Galaxy και του Lego και μόλις το 2017 χώρισε από τη γυναίκα του και επίσης ηθοποιό Anna Faris, ύστερα από οχτώ χρόνια γάμου και έναν γιο. Εκείνη είναι η 29χρονη κόρη του Arnold Schwarzenegger και της Maria Shriver, δηλώνει συγγραφέας και έχει εκδώσει τρία βιβλία με συμβουλευτικό χαρακτήρα και εύπεπτους τίτλους, όπως το Rock What You've Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty from Someone Who's Been There and Back.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από μερικούς μήνες, αλλά τον πρώτο καιρό τη σχέση τους τη γνώριζαν μόνο οι ίδιοι, αφού προτιμούσαν να κρατούν low profile και τους paparazzi σε απόσταση ασφαλείας. Μόλις πρόσφατα ξεπέρασαν τη συστολή τους κι έκαναν δημόσια εμφάνιση μαζί, ενώ με αφορμή τα γενέθλιά της, τον περασμένο μήνα, ο ερωτευμένος Pratt είχε ποστάρει στο instagram του:  «Το χαμόγελό σου φωτίζει το δωμάτιο. Λατρεύω κάθε στιγμή που είμαι μαζί σου».

Με δεδομένο ότι ο Pratt χρησιμοποιεί το instagram ως γραφείο Τύπου του, προφανώς από τον λογαριασμό του θα μάθουμε σύντομα και πότε θα γίνει ο γάμος.