6 κινηματογραφικά ζευγάρια που θα είχαν χωρίσει στην πραγματικότητα!

Sorry που σου χάλασα το παραμύθι!



Αναμφίβολα υπήρξαν πολλά τηλεοπτικά ζευγάρια που μας συγκλόνισαν με τις ιστορίες αγάπης τους. Μπορεί να μας φαίνοταν περίεργοι συνδυασμοί αλλά μας παρέσυραν εν τέλει γιατί είμαστε ρομαντικές ψυχές καταβάθος. Αλλά ας είμαστε λίγο ρεαλιστές! Τι σχέση έχει ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας με μια ιερόδουλη, ένας "αλήτης" και μια καλή κοπέλα; Σίγουρα αυτά τα ζευγάρια δεν θα μπορούσαν να στεριώσουν στην πραγματικότητα! 

1. Danny και Sandy, "GREASE"
H Sandy άλλαξε σχεδόν κάθε στοιχείο της εμφάνισης και της προσωπικότητά της προκειμένου να αρέσει στον Danny! Άρχισε ακόμα και το κάπνισμα! Μας άρεσε αυτή η ξαφνική μετάλλαξη από ένα απλό και γλυκό κοριτσάκι που ήταν σε ένα πιο sexy θηλυκό, αλλά στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν. Θα έμενε ο καθένας στην κλίκα του!

2. Victor και Ilsa, "CASABLANCA"
Έχει μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου ως το πιο επικό ερωτικό τρίγωνο. Η Ilsa εγκαταλείπει τον έρωτα της ζωής της, Rick, με τον λάθος άντρα! Ελπίζουμε σε ένα  Casablanca II, όπου η Ilsa θα επιστρέψει στη Νότια Αφρική για να καταλήξει με τον Rick!
Aυτό το ζευγάρι δεν έμεινε μαζί ούτε στην ταινία...θα έμενε μαζί στην πραγματικότητα;(!)

3.Batman και Catwoman,"THE DARK KNIGHT RISES"
Ο Batman και η Catwoman είναι δυο ισχυρές προσωπικότητες και έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους ~> Ποιος θα σώσει τους περισσότερους! Και το πιο σημαντικό; Και να ήθελαν να είναι μαζί δεν θα γινόταν. Διότι θα ήταν όλοι την ώρα και οι δυο στο δρόμο και θα έσωζαν ζωές, με αποτέλεσμα να μην είχαν χρόνο για τη σχέση τους!


4. Edward και Vivian, "PRETTY WOMAN"
Όσο ρομαντική και αν σου έχει φανεί αυτό το ερωτικό story, στην ουσία μια τέτοια αγάπη δεν θα μπορούσε να σταθεί στην πραγματικότητα. Διότι ο Edward είχε όλο το πακέτο και πρέπει, σύμφωνα με τα στερεότυπα της κοινωνίας να έχει μια κοπέλα αντάξιά του ή έστω όχι ιερόδουλη! Επίσης αν έκαναν σχέση, πιο μετά, χωρίς αμφιβολία ο Edward θα γινόταν καχύποπτος με τη Vivian και θα την ζήλευε τρομερά. Θα πίστευε ότι επέστρεψε στο παρελθόν της. Και γενικότερα οι κακές συνήθειες δεν κόβονται!

5. Hitch και Sara, "HITCH"
Ο Hitch ήταν επαγγελματίας στο φλερτ (+ επαγγελματίας ψεύτης). Προσπαθούσε να ζευγαρώσει loosers με γυναίκες με διάφορα tips και τερτίπια που έπιαναν πάντα. Η Sara ήταν δημοσιογράφος-ερευνήτρια! Πως σου φαίνεται αυτός ο συνδυασμός; Τουλάχιστον αποτυχημένος! 

6. Εlain και Βen, "THE GRADUATE"
Ο Βen κοιμήθηκε με τη μητέρα της Εlain! Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να συγχωρούσε κάτι τέτοιο η Εlain  στην πραγματικότητα; Εκτός και αν ο Ben ήταν ο Παπακαλιάτης, όπου όλα επιτρέπονται!

*Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

Celeb Sutra: 9 στάσεις του sex εμπνευσμένες από celebrity