Ιστορίες κραξίματος (με αφορμή τo iphone της Οικονομάκου)

Οι διάσημες και τα αρνητικά σχόλια.
Ιστορίες κραξίματος (με αφορμή τo iphone της Οικονομάκου)Τι ήθελε η Αθηνά Οικονομάκου να ανεβάσει το iphone 7 που μόλις απέκτησε; Κάποιοι από τους followers της έσπευσαν να δηλώσουν ότι προκαλεί μιας και το συγκεκριμένο κινητό κοστίζει πάνω από 800 ευρώ. 

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν τα σχόλια για την Τάμτα και την Ευαγγελία Αραβανή. 

Δεν είναι, βέβαια, ούτε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες διάσημες που έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης. Θυμηθήκαμε μερικές ακόμα φορές που οι celebrities διάβασαν παρόμοια σχόλια στο Instagram τους. 

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν γλίτωσε τα αρνητικά σχόλια όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με την ντουλάπα και τα αξεσουάρ της που θύμιζαν «Carrie Bradshaw». Οι εποχές είναι δύσκολες και κάποιοι θεώρησαν ότι προκαλεί με την επίδειξη του dressing room της. 

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία μακαρονάδα με θαλασσινά και κάποιοι είπαν ότι κάνει επίδειξη της πλούσιας ζωής της. (Αν δεν φάει η Μενεγάκη σαν βασίλισσα ποιος θα φάει;) 

Όταν η Κατερίνα Στικούδη τραγούδησε το Να μ’ αγαπάς του Σιδηρόπουλου και την κατηγόρησαν για στροφή στην ποιότητα. 

Όταν η Δήμητρα Ματσούκα ανέβασε ένα έργο τέχνης και την είπαν ιερόσυλη. 

Όταν η Ελένη Τσαβαλιά πόζαρε με το μαγιό και την είπαν ανορεξική. 

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη σκάλισε τη μύτη της και έκοψε την όρεξη του κόσμου. 

Όταν η Μαρία Μπεκατώρου ευχαρίστησε για το δώρο που της έκανε εταιρία κοσμημάτων και άκουσε ότι επίσης προκάλεσε με το ακριβό μπιζού της. 


 

Δες ΕΔΩ την επική απάντηση της Adele για το διαζύγιο Jolie Pitt.