Χαμός στη showbiz! To μαγιό της Μενεγάκη, η εξομολόγηση της Ναθαναήλ και τα φιλιά της Τάμτα

Έχεις δει τον σέξι εγγονό του Μοχάμεντ Άλι;
Χαμός στη showbiz! To μαγιό της Μενεγάκη, η εξομολόγηση της Ναθαναήλ και τα φιλιά της Τάμτα



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Τα φιλιά της Τάμτα και του Πάρι

Ζουν έναν έρωτα μεγάλο και δεν το κρύβουν. Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας βρέθηκαν στη Μύκονο για λίγες μέρες και τους έπιασε η κάμερα του Mykonos live tv. 

Το καμαρίνι της Ελένης Τσολάκη

Έχεις δει πώς είναι το εσωτερικό του καμαρινιού της Ελένης Τσολάκη; Ευκαιρία να το δεις! 

Το κορμί της Μαριέττας Χρουσαλά

Τι και αν είναι μητέρα δύο παιδιών; Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει το πιο αξιοζήλευτο κορμί. Η παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό δείχνοντας ότι έχει αναλογίες μοντέλου. 

Η Μενεγάκη στη Νάξο

Στη Νάξο βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη για τις ανάγκες της εκπομπής της περνώντας όμορφες στιγμές παρέα με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο. 

Ο σέξι εγγονός του Μοχάμεντ Άλι

Κορίτσια από εδώ ο Ali Walsh ο 17χρονος γιος του Muhammad Ali και γιος της Rasheeda Ali Walsh ο οποίος μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που υπέγραψα με τη Wilhelmina Models! Σας ευχαριστώ και είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί σας, παιδιά» έγραψε στο Instagram.

Η εξομολόγηση της Αννίτας Ναθαναήλ 

15 χρόνια γάμου έκλεισε η Αννίτα Ναθαναήλ με τον άντρα της Κρις. «Με τούτο και με κείνο πέρασαν 15 χρόνια γάμου χωρίς να το καταλάβουμε καν!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Facebook. 

Το ροζ μπικίνι της Ελεονώρας

«30/6 αυτό είναι… Ποιος είπε ότι το ροζ είναι μόνο για την Μπάρμπι;», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram της και τρέλανε τους followers της. 

Το six pack του Πετρέλη

Ήξερες ότι ο Θάνος Πετρέλης έχει six pack; Κι όμως, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό του είναι μια πραγματικότητα. 

Δες ΕΔΩ τις διάσημες που δείχνουν τα εξώπλατά τους.