Οι star του Game of Thrones στη Λέσβο!

Ήταν καλεσμένοι της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης IRC!
Οι star του Game of Thrones στη Λέσβο!



Το Game of Thrones ξεκίνησε το 2011 και από τότε όλοι έφαγαν κόλλημα με αυτή τη σειρά. Και όχι άδικα. Είναι η θρυλικότερη σειρά της τηλεόρασης έως τώρα. 

Γι΄αυτό αν δεν την έχεις αρχίσει ακόμα πιθανότατα να είσαι στο 1% αυτών που δεν έχουν δει ούτε ένα επεισόδιο. Είσαι στην μειοψηφία δηλαδή. (Μήπως να γίνει η νέα σου εμμονή;)

Ο 6ος και τελευταίος κύκλος είχε τεράστια επιτυχία. Κάθε φορά που έβγαινε και ένα νέο επεισόδιο ξενυχτούσαμε στους υπολογιστές και την επόμενη ημέρα σχολιάζαμε κάθε λεπτομέρεια του επεισοδίου. Τι και αν τα spoiler πρόδιδαν και από ένα στοιχείο εμείς εκεί κολλημένοι δεν χάναμε στιγμή. 

Η αφορμή που τα θυμηθήκαμε όλα αυτά; Η επίσκεψη των πρωταγωνιστών της σειράς στη Λέσβο, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι  της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης IRC. 

Οι Λίαμ Κάνινγκαμ, Μέσι Γουίλιαμς και Λένα Χέντι συναντήθηκαν με τους πρόσφυγες στον Καρά Τεπέ, συζήτησαν μαζί τους και έπαιξαν με τα παιδιά.  Έπειτα συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Λέσβου και περιηγήθηκαν μαζί του σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης. 

 

Άλλωστε μην ξεχνάμε και την καμπάνια που έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς Game of Thrones, πριν μερικούς μήνες, για την στήριξη των προσφύγων. 

Πηγή φωτογραφιών: emprosnet.gr

Plus: Inside stories από το Game of Thrones που δεν έχεις ξανακούσει ποτέ!