Down Town: O Θοδωρής Μαραντίνης είναι πιο rock και sexy από ποτέ! (Είναι ο τέλειος άντρας;)

To Down Town είναι στα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!)
Down Town: O Θοδωρής Μαραντίνης είναι πιο rock και sexy από ποτέ! (Είναι ο τέλειος άντρας;)



O Θοδωρής Μαραντίνης φωτογραφίζεται πιο rock & sexy από ποτέ για το εξώφυλλο του DownTown. Eίναι ο τέλειος άντρας; Σκοτώνει κατσαρίδες, πλένει τα πιάτα στο σπίτι και του αρέσει η γυναίκα του one way or another!

Διάβασε ένα μικρό απόσπασμα:

Κυκλοφορείς γυμνός στο σπίτι; 
Ναι, αρκετά συχνά. Με τα παιδιά δεν είναι και ό,τι καλύτερο να το κάνεις συνέχεια, αλλά δεν θέλω να αισθάνονται ντροπή για το σώμα τους. Οπότε και να με δουν γυμνό, δεν υπάρχει θέμα. Όταν όμως είμαι μόνος μου, το κάνω πολύ πιο συχνά. Θα κυκλοφορήσω και θα κοιμηθώ γυμνός. Μου αρέσει πολύ.

H Σίσσυ είπε στην εκπομπή του Αρναούτογλου, ότι αυτό που σας κρατάει είναι οι εκπλήξεις.
Ευχάριστες, δυσάρεστες, δεν ξέρω. Μετά από τόσα χρόνια γάμου ένα ζευγάρι αφήνεται στην καθημερινότητά του και χάνεται. Κάποιες φορές προσπαθούμε να ταρακουνήσουμε ο ένας τον άλλον και να διατηρήσουμε λίγο αυτό που έχει μια σχέση στην αρχή της. Για παράδειγμα, μπορεί να έρθω να χτυπήσω την πόρτα της, να βγούμε ραντεβού και να μείνουμε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Ακόμα και με μηνύματα μπορεί να υπάρχει ένα φλερτ, λίγο πιο πικάντικα, λίγο πιο γλυκά, αναλόγως τη φάση. Απλά πράγματα χρειάζονται. Ένα λουλούδι, ένα δώρο. 

Λένε ότι ο αρχηγός του σπιτιού είναι αυτός που σκοτώνει την κατσαρίδα. Στη δική σας περίπτωση τι ισχύει;
Κοίτα, την κατσαρίδα σίγουρα θα τη σκοτώσω εγώ. Όχι βέβαια ότι θα έχει πρόβλημα και η Σίσσυ. Έχει μια μαγκιά και έναν τσαμπουκά που μου αρέσει. Από εκεί και πέρα έχουμε χωρίσει τις αρμοδιότητες στο σπίτι. Η Σίσσυ θα φροντίσει γι’ αυτά που θα φάμε και θα πιούμε, εγώ μπορεί να πληρώσω τους λογαριασμούς, τα κοινόχρηστα, να φωνάξω τον υδραυλικό, να φτιάξω την πόρτα. . Και με τα παιδιά τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Εγώ μπορεί να συμμαζεύω πιο πολύ μέσα στο σπίτι, γιατί είμαι τέτοιος τύπος. Ας πούμε με χαλαρώνει πάρα πολύ να πλένω τα πιάτα.


Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις:

Stereo Soul: Oι gentlemen  του  X- Factor, o Βradley και ο Παναγιώτης, έχουν να ‘’πουλήσουν’’ μόνο τις φωνές τους. 

Διάβασε ένα απόσπασμα:

 «Κάτι που μας αρέσει πολύ στο show είναι ότι δεν έχει λάβει διαστάσεις reality. Έχει παραμείνει και έχει εστιαστεί στο μουσικό κομμάτι και μόνο. Και αυτό προβάλλει προς τα έξω» λέει ο Παναγιώτης και η συζήτηση έρχεται στα δημοσιεύματα που έγραψαν ότι ο Bradley έκανε -υποτίθεται- δήλωση για τη σεξουαλικότητά του επειδή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χρησιμοποίησε το hashtag #gay όταν ανέβασε γυμνές φωτογραφίες του. «Όταν εκτίθεσαι, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα gossip που θα ακολουθήσουν. Ο κόσμος θα πει ό,τι θέλει να πει. Ο Πάνος και εγώ επικεντρωνόμαστε στη μουσική μας, στο τραγούδι και στα show μας. Δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή ή για τη σεξουαλικότητά μου. Αλλά είναι λογικό να κοιτούν τις σελίδες σου στα social media και να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα. Εμείς κάνουμε μόνο focus στη μουσική μας και γι’ αυτό πρέπει να μιλήσουμε» δηλώνει ο Bradley σχετικά. 

Διάβασε ακόμη: 

Ανθή Σαλαγκούδη:  Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια που είναι ερωτευμένη με τον Τζώνη Καλημέρη, δηλώνει: «Δεν με ελκύουν οι άντρες με εξουσία!».
Iωάννα Παππά: Κι όμως μεγάλωσε. «Σε έναν χρόνο θα γίνω 40».
4 Μέρες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Πήγαμε και θα ξαναπάμε, γιατί νιώσαμε πραγματικά περήφανοι.
Brexit: Oδηγός για αρχάριους, όλα όσα θέλεις να μάθεις και ντρέπεσαι να ρωτήσεις.
Pink Martini: Mιλάνε στο DownTown, λίγο πριν ταξιδέψουν ξανά για τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα.
Donald Trump: Η οικογένεια του δισεκατομμυριούχου υποψηφίου πλανητάρχη έχει τις ιδιαιτερότητές της.
Θα διαβάσεις επίσης όλες τις αγαπημένες σου στήλες -Opinion, Ατάκες, Θεωρίες, Access All Areas, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο,για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεται.