Breaking news: Η Μπέτυ Μπαζιάνα αντιγράφει το απόλυτο fashion icon Chiara Ferragni! Κι όμως έγινε και αυτό!

Και αναρωτιέμαι μήπως η Πρώτη Κυρία της χώρας έπρεπε να παρευρεθεί και στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού...
Breaking news: Η Μπέτυ Μπαζιάνα αντιγράφει το απόλυτο fashion icon Chiara Ferragni! Κι  όμως έγινε και αυτό!



Η τελευταία επίσημη εμφάνισή της Μπέτυς Μπαζιάνα δίπλα στον σύντροφό της, Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία Τιεν Αν Μεν στο Πεκίνο, κατάφερε να γίνει και πάλι viral. To μπορντό φόρεμά της προκάλεσε φρενίτιδα στα social media. Πιο πολύ ασχολήθηκαν με την στιλιστική της επιλογή παρά με το λόγο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κίνα. 

Και αναρωτιέμαι...γιατί τόσο κράξιμο; Αν κάτσεις και συγκρίνεις τις προηγούμενες εμφανίσεις της θα διαπιστώσεις πως ίσως ήταν και η καλύτερη επιλογή που έχει κάνει έως τώρα. Εντάξει, δεν κολάκευε και πολύ το σώμα της, ωστόσο όμως δεν ήταν τόσο κακό.

Και βασικά έχεις εστιάσει λάθος. Το θέμα δεν έπρεπε να είναι το μπορντό φόρεμα που επέλεξε η Περιστέρα, αλλά τα chic μαύρα ψηλοτάκουνα που φόρεσε, τα οποία ίδια ακριβώς έχει και το απόλυτο fashion icon, Chiara Ferragni. Τι, δεν το πιστεύεις; Κι όμως! Χαζεύοντας τις pic της Chiara στο Instagram από την εβδομάδα μόδας του Παρισιού το μάτι μου έπεσε κατευθείαν στα chic μαύρα πέδιλα που φορούσε. Κάτι μου θύμισαν. Ευτυχώς που το θέμα ήταν φρέσκο και βρήκα αμέσως την ομοιότητα. Τα ίδια επέλεξε και η Μπέτυ Μπαζιάνα!

(H μόνη διαφορά τους ήταν ότι η Chiara επέλεξε να τα συνδυάσει με φόρεμα Roberto Cavalli και με τσάντα Saint Laurent! )

 

Μήπως την βλέπεις με άλλο μάτι πια την Περιστέρα; Μήπως έπρεπε να παρευρεθεί και στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού δίπλα στα μεγαλύτερα fashion icon του πλανήτη;

More details
Με τα ίδια ψηλοτάκουνα πέδιλα και το ίδιο μπρασελέ είχε εμφανιστεί και στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν. 

10 φορέματα που προτείνουμε να δοκιμάσει η Περιστέρα Μπαζιάνα (σε επόμενες εμφανίσείς της)