Down Town: H κόκκινη Μπέτυ και οι περιπέτειές της στην Κίνα! Γιατί η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα έγινε πάλι viral;

To Down Town είναι στα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!)
Down Town: H κόκκινη Μπέτυ και οι περιπέτειές της στην Κίνα! Γιατί η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα έγινε πάλι viral;



Με την τελευταία επίσημη εμφάνισή της Μπέτυς Μπαζιάνα, στην πλατεία Τιεν Αν Μεν στο Πεκίνο, η Πρώτη Κυρία της χώρας κατάφερε να γίνει και πάλι viral-για τους λάθος λόγους. Εκτός αν η απειρία είναι το προσόν της. Το μπορντό φόρεμά της στάθηκε η αφορμή για να γίνει εξώφυλλο (κι όχι μόνο).

Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

Oι περιπέτειες της Mπέτυς Μπαζιάνα στην Κίνα
Η πρώτη κυρία της χώρας έγινε viral από το Πεκίνο, για όλους τους λάθους λόγους. Πώς η πρώην άχαρη σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα πείστηκε να φορέσει το μπορντό φόρεμα και γιατί τελικά το μετάνιωσε;


 
 Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις:

Πόσο δύσκολο είναι να είσαι η Κατερίνα Καινούργιου;
H Νάνσυ Φαφούτη έζησε 24 ώρες με τρέσες, paparazzi και αμέτρητες selfies, στο πιο ριψοκίνδυνο κοινωνικό πείραμα που έγινε ποτέ.

 
Συνέντευξη
Γιατί Νωαίνα κατέβασες το παντελόνι σου;
«Έκανα mooning για να ταρακουνήσω το σύστημα».
 
Διάβασε ένα απόσπασμα:
 

Πώς νιώθεις που κάποιοι σε έμαθαν όχι λόγω της φωνής σου, αλλά επειδή κατέβασες το παντελόνι σου;

«Αυτό που έγινε είναι ένα δικό μου κομμάτι. Κάτι που έκανα εγώ. Άρα αν κάποιος επιλέξει να σχολιάσει αυτή την κίνηση αντί για τη φωνή μου είναι δικαίωμα και πρόβλημά του. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι, καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάσει ό, τι θέλει. Ο τηλεθεατής δεν μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για τον χαρακτήρα μου από τα δείγματα που παίρνει».

Γιατί το έκανες;

«Το έκανα από αντίδραση. Όταν έμαθα πως παρουσιαζόμουν πρώτη στο  X Factor, άλλαξα την χορογραφία μου επειδή δεν ήθελα να βγω τόσο σέξι. Πήρα από μόνη μου την πρωτοβουλία να είμαι λιγότερο προκλητική στην κριτική του μου είπε πως θα ήθελε να με δει πιο σέξι. Μετά ο Σάκης κοίταξε μέσα από το παντελόνι μου για να βρει το μουστάκι μου και η Ευαγγελία στο greenroom με ρώτησε και επέμεινε πού είναι το μουστάκι μου. Τότε, αυθόρμητα και ως ένδειξη αντίδρασης κατέβασα το παντελόνι. Το ‘’mooning’’ υπάρχει από τα αρχαία χρόνια και είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας, απλώς δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα».
 
 Ακόμη:
 
Mega drama: Η επόμενη μέρα στο μεγαλύτερο κανάλι της χώρας. Το εφτάψυχο Mega στην ύστατη μάχη. Πώς το κανάλι του κύρους και των επιτυχιών, έφτασε ως εδώ;

Συνέντευξη
Γιάννης Βογιατζής: Ένας σταρ παλαιάς κοπής παραμένει στη σκηνή στα 90 του

Ποιος πραγματικά σκότωσε τη Natalie Wood; Ένα νέο βιβλίο δίνει άλλη διάσταση στην πιο περίεργη cold case της showbiz

Κυριάκος Μαμιδάκης: Η συναρπαστική ζωή και το τραγικό τέλος του πατριάρχη μιας ελληνικής δυναστείας.
Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες -Opinion, Ατάκες, Θεωρίες, Access All Areas, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!
 
 DownΤown,
 
Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις.