Taylor Swift: Στημένη η σχέση της με τον Tom Hiddleston;

Και κάπου εκεί στο βάθος ένα νέο σκάνδαλο στον… πλανήτη Hollywood!
Taylor Swift: Στημένη η σχέση της με τον Tom Hiddleston;



Το Hollywood εδώ και μερικές ημέρες έχει βρει στα πρόσωπα της Taylor Swift και του Tom Hiddleston, το απόλυτο ζευγάρι. Νέοι, ωραίοι και πετυχημένοι, δείχνουν να έχουν την τέλεια σχέση. Την έχουν όμως;

Γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Star, οι δυο star είναι ζευγάρι για καθαρά εμπορικούς λόγους και τίποτα παραπάνω. Και μάλιστα όλα είναι μέρος ενός σχεδίου.

Η ιδέα ανήκει στο management της Swift, το οποίο μετά τον χωρισμό της 27χρονης star με τον Calvin Harris, τον περασμένο Μάρτιο, αναζητούσε έναν σύντροφο για την Taylor.

Έτσι επιλέχτηκε ο Hiddleston, που είναι στο… κατώφλι να γίνει ο νέος James Bond. Και φυσικά μια σχέση με την Swift θα «απογείωνε» τις μετοχές του και αυτόματα θα τον έκανε το απόλυτο φαβορί για τον ρόλο του 007.

«Όλοι αγαπούν ένα love story. To story του Tom με την Taylor, είναι αυτό που χρειάζονται και οι δυο πραγματικά αυτή την περίοδο», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της Swift.

Που είναι όμως η αλήθεια στο δημοσίευμα; Κανείς δεν γνωρίζει, ωστόσο είναι όντως περίεργο το πότε πρόλαβε η Swift να χωρίσει, να ερωτευτεί και να γνωρίσει την μητέρα του Tom.

Εμάς πάντως μας αρέσουν σαν ζευγάρι…