Michael Jackson : Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν – Οι ορμονικές ενέσεις και η φωνή του

Να δούμε τι άλλο θα μάθουμε για την ζωή του «βασιλιά» της pop…
Michael Jackson : Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν – Οι ορμονικές ενέσεις και η φωνή του



Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες ημέρες από το δημοσίευμα που ήθελε τον Michael Jackson να ζητάει σε γάμο την… 11χρονη, τότε, Emma Watson, και μια νέα αποκάλυψη έρχεται να δείξει μια ακόμη σκοτεινή πτυχή της ζωής του MJ.

Ένα νέο απόσπασμα από το βιβλίο του γιατρού του Jackson, Conrad Murray, αναφέρει πως ο Jackson υποβαλλόταν από τα 13 του σε ενέσεις ορμονών ώστε να διατηρήσει την φωνή του ψιλή, εμποδίζοντας έτσι την εμφάνιση της εφηβείας. Όλα αυτά για τις ανάγκες του συγκροτήματος των Jackson 5, στο οποίο ο Michael ήταν η φωνή.

«Προσπαθούσε να μου εξηγήσει γιατί μιλούσε έτσι, το βράδυ πριν πεθάνει. Ίσως ένιωθε πως η νύχτα αυτή ήταν το δικό του καθαρτήριο. Μου αποκάλυψε πως του έκαναν ενέσεις για να καθυστερήσουν την εφηβεία του», δήλωσε στην εφημερίδα Mirror ο Murray, ο οποίος έμεινε στην φυλακή για δυο χρόνια ως υπαίτιος για τον θάνατο του Jackson.

H αποκάλυψη του Murray έχει μια λογική αν σκεφτεί κανείς την φωνή του Michael Jackson, αλλά και το γεγονός πως μέχρι τον θάνατό του ήταν σαν ένα μεγάλο παιδί.

Φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι συγκεκριμένες ενέσεις να έπαιξαν ρόλο στην μετέπειτα ζωή του MJ, η μνήμη του οποίου έχει ήδη αμαυρωθεί με τις κατηγορίες (και τις αποδείξεις ενδεχομένως) για παιδοφιλία…