Pippa Middleton: Η αδερφή της Πριγκίπισσας Kate παντρεύεται!

Τα πιο ωραία… οπίσθια του παλατιού αποφάσισαν να νοικοκυρευτούν.
Pippa Middleton: Η αδερφή της Πριγκίπισσας Kate παντρεύεται!



Η Pippa Middleton το 2011 κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στον βασιλικό γάμο της αδερφής της Kate με τον Πρίγκιπα William λόγω των… οπισθίων της, οδηγώντας τον αντρικό πληθυσμό σε φρενίτιδα. Ο χρόνος πέρασε και τα νέα για τους fans της δεν είναι τα καλύτερα καθώς η Pippa παντρεύεται!

Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο James Matthews, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τρία χρόνια, ενώ ο τυχερός James είναι τραπεζίτης στο επάγγελμα.

Η πρόταση γάμου έγινε τελείως απροσδόκητα, σύμφωνα με το περιβάλλον της Pippa, με την Daily Mail να αναφέρει πως ο James πήγε στον πατέρα της Middleton, ζητώντας του την άδεια να την παντρευτεί. Φυσικά η Pippa δέχτηκε και οι ετοιμασίες του γάμου έχουν ήδη ξεκινήσει με τον μεγάλο στόχο της νύφης να είναι η τελετή να είναι υπερπαραγωγή!

«O Μike και η Carole (οι γονείς της Pippa) είναι πολύ χαρούμενοι. Είναι ευτυχισμένοι που η Pippa βρήκε έναν άντρα σαν τον James και ξέρουν πως μπορεί να την κάνει χαρούμενη για όλη της την ζωή», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον τον Middleton.

Εμείς απλά να πούμε στους άντρες της παρέας πως το… χάνουν το κορμί! Δείτε και τις photo…