Γιατί τσακώνονται πραγματικά Taylor Swift-Kim Kardashian-West;

Μια βεντέτα στο Hollywood που έχει αρχίσει να ξεφεύγει επικίνδυνα…
Γιατί τσακώνονται πραγματικά Taylor Swift-Kim Kardashian-West;



Λογικά θα έχετε μάθει πως εδώ και 24 ώρες το Hollywood είναι στα χαρακώματα με δυο πλευρές να αλληλοσπαράζονται. Όπου πλευρές, βάλτε στη μια την Taylor Swift και στην άλλη την Kim Kardashian και τον σύζυγό της, Kanye West. Προς τι όμως το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Πραγματικά όμως γιατί;

Ας πάρουμε τα γεγονότα χρονολογικά. Από το τελευταίο επεισόδιο…

Στο τραγούδι Famous, ο Kanye αποκαλεί την Taylor Swift «Bitch». Φυσικά με το που το άκουσαν οι fans της Tay-Tay (οι οποίοι είναι λίγο… ταλιμπάν) σοκαρίστηκαν και ξεκίνησαν τις επιθέσεις προς τον West μέσα από τα social media. Μαζί και στην σύζυγό του ενώ στο clip του Famous εμφανίζεται η Swift γυμνή, προφανώς μέσω ψηφιακής επεξεργασίας. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Πριν από 24 ώρες η Kim αποφάσισε να πάρει την ρεβάνς από την Swift, που άφηνε να διαρρεύσει πως ήταν σοκαρισμένη με όλο αυτό το γεγονός. Τι έκανε; Πόσταρε στο Snapchat ένα video στο οποίο ο Kanye έχει σε ανοιχτή γραμμή την Taylor και της διαβάζει τον στίχο, με τον οποίο εκείνη… συμφωνεί!

Και ξάφνου μια ανακοίνωση από την Swift στα social media πως ουδέποτε είχε συμφωνήσει. Και εδώ ξεκινά το μεγάλο μπέρδεμα. Γιατί είναι προφανές πως η ανακοίνωση είναι γραμμένη ΠΡΙΝ εμφανιστεί το video στο Snapchat. Δηλαδή σαν να ήξερε η Taylor πως οι Kimye θα έκαναν κάτι τέτοιο. Συνεννοημένοι σαν να λέμε…

Πάμε λίγους μήνες πιο πίσω

Στα φετινά βραβεία VMA, o West ανακοίνωσε πως είναι αποφασισμένος να κατέβει για την προεδρία των ΗΠΑ του 2020. ΟΚ, γελάσαμε και εμείς πολύ, αλλά το ενδιαφέρον ήταν πως η Taylor τον αποθέωσε. Και το ακόμη πιο περίεργο είναι πως λίγη ώρα πριν τόσο ο Kanye, όσο και η Kim, είχαν αποθεώσει την Taylor κατά την βράβευσή της. Μιλάμε για 10 μήνες πριν. Εννοείτε φυσικά πως το περίεργο τρίο ήταν αχώριστο, ενώ 2 μέρες μετά από αυτή την βραδιά ο West δήλωσε πως θέλει για αντιπρόεδρο του την Taylor.

Taylor Swift and Kim Kardashian West

Taylor Swift, Kanye West , 2015 MTV Video Music Awards, VMA

Πάμε όμως και επτά χρόνια πιο πίσω…

«Ιmma let you finish». Με αυτή την φράση ο Kanye West διέκοψε την Taylor Swift στα βραβεία MTV του 2009, όταν εκείνη παρέλαβε το βραβείο της για το καλύτερο video. Απόφαση που δεν άρεσε στον West, που δήλωσε πως κέρδισε άδικα και έπρεπε η Beyonce και το Single Ladies να πάρουν το βραβείο. Και η Taylor έμεινε να κλαίει onstage!

Taylor Swift, Kanye West, MTV Video Music Awards

Γιατί είναι πλέον… Frenemies;

Ειλικρινά κανείς δεν ξέρεις εκτός από αυτούς τους τρεις. Ο West είναι γνωστός… αντιπαθητικός. Επιτέθηκε το 2009 στην Swift χωρίς λόγο. Ή μάλλον είχε λόγο. Τότε ήταν το δεξί χέρι του Jay-Z, συζύγου της Beyonce. Συν ότι είχε δηλώσει πως είχε καπνίσει μαριχουάνα, ζητώντας συγγνώμη για την συμπεριφορά του.

Από την άλλη η Swift έχει αρχίσει και κερδίζει με το σπαθί της τον χαρακτηρισμό «φίδι». Χώρισε τον Calvin Harris, έλεγε ψέματα πως την παράτησε εκείνος (sympathy points), έγραψε τραγούδι που του το έδωσε και έκανε την ανήξερη και κατάφερε να αποδείξει πως είναι διπρόσωπη. Όπως και στην περίπτωση του Famous. Ενώ είχε συμφωνήσει, έκανε την θιγμένη για να κερδίσει και άλλα sympathy points.

Και για κακή τύχη και των δυο μπαίνει στην μέση η δαιμόνια οικογένεια Kardashian. Με αρχηγό την πιο αδίστακτη γυναίκα που έχουμε δει στην showbiz, την Kris Jenner, αποφάσισε να μετατρέψει όλο αυτό το σκηνικό στο καλύτερο promo που μπορούσε: Νέα σεζόν Keeping Up With The Kardashians.

H Kim είναι βασίλισσα των social media, η Kris διαχειρίζεται οικονομικά αυτόν τον τσακωμό μαεστρικά και περιέργως πως όλη αυτή η φασαρία γίνεται πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου του reality. Ενός reality που πλέον ΔΕΝ έχει νούμερα. Και για πρώτη φορά αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του «κοψίματος».

Σε αυτό προσθέστε δυο παράγοντες. Η νέα συλλογή Yeezy του West πήγε… άπατη, καθώς την χρηματοδότησε εξολοκλήρου ο ίδιος με παταγώδη αποτυχία (ικετεύοντας μάλιστα δημόσια τον Mark Zuckerberg για δάνειο!) ενώ η Swift μοιάζει να αποζητά μια σανίδα σωτηρίας για να κερδίσει ξανά την συμπάθεια του κόσμου μετά το φιάσκο με τον Harris. Ίσως και για αυτό η «στημένη» (;) σχέση της με το φαβορί για τον ρόλο του 007, Tom Hiddleston.

Τσακώνονται στα αλήθεια όμως; Προφανώς και όχι. Και ο πιο άσχετος μπορεί να δει ότι η βεντέτα ξεκίνησε σε μια χρονική στιγμή που βολεύει και τις δυο πλευρές. Και σύντομα οι συγγνώμες και οι αγκαλιές (για νιοστή φορά) θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Καλωσήρθατε στην «σκοτεινή» πλευρά της showbiz…