Ό,τι πιο trash έχουμε διαβάσει: Η Kristen Stewart θα κάνει αλλαγή φύλου!

Πιο… κίτρινο δεν γίνεται!
Ό,τι πιο trash έχουμε διαβάσει: Η Kristen Stewart θα κάνει αλλαγή φύλου!



Η Kristen Stewart εδώ και τρία χρόνια διατηρεί αποκλειστικά σχέσεις με γυναίκες. ΟΚ, καλά κάνει, εμείς δεν είμαστε εδώ να κρίνουμε κανέναν για την ερωτική του ζωή. Όμως θα κρίνουμε ένα απίστευτο δημοσίευμα που θέλει την 25χρονη star να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες να γίνει… άντρας!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Aussie Network News, η Kristen το έχει πάρει απόφαση να γίνει άντρας και μάλιστα έχει αρχίσει ορμονοθεραπεία για να κάνει την επέμβαση το συντομότερο δυνατόν.

Φυσικά το «ρεπορτάζ» δεν έχει την παραμικρή απόδειξη ή αναφορά σε κάποιο τεκμήριο, ωστόσο η είδηση έκανε την δουλειά της. Το χαρακτηριστικό απόσπασμα: «Αναφορές υπάρχουν και λένε πως η Stewart είναι έτοιμη να ξεκινήσει την αλλαγή. Αιτία; Το γεγονός πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τον πρώην της, Robert Pattinson».

Όπως μπορείτε να καταλάβετε και εσείς η Kristen εννοείται πως θα παραμείνει γυναίκα ενώ το δημοσίευμα προστίθεται στις «μαύρες» σελίδες των webloids που κατά καιρούς έχουν… πεθάνει, αυτοκτονήσει, παντρέψει και χωρίσει εκατοντάδες stars!

Show must go on!