To DownTown είναι στα περίπτερα και θέλεις να το διαβάσεις!

Για να ξέρεις τι παίζει πάντα!
To DownTown είναι στα περίπτερα και θέλεις να το διαβάσεις!



Tα θέματα που θα συζητηθούν…

Γιώργος Καπουτζίδης: Tι απογοήτευσε τον άνθρωπο που άλλαξε την εικόνα των σίριαλ στην Ελλάδα και γιατί δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον ΑΝΤ1;

«Η κατάσταση στην τηλεόραση με στενoχωρεί. Μερικές φορές ντρέπομαι που είμαι κομμάτι της».Βλέπεις τηλεόραση σήμερα;

Όχι. Πολύ λίγα πράγματα. Δεν μου αρέσει πια η τηλεόραση. Και αυτό που σου λέω με πονάει πολύ. Είναι οδυνηρό για μένα, γιατί η τηλεόραση ήταν όλος ο κόσμος μου. Θαύμαζα ανθρώπους και πράγματα στην τηλεόραση. Σήμερα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν θαυμάζω σχεδόν κανέναν. Έχω μεγάλο θυμό μέσα μου για ανθρώπους που αισθάνομαι ότι της έχουν κάνει κακό. Έχουν φέρει πολλή αγένεια, πολλή αδιακρισία, πολλές άσχημες απόψεις, πολλή κακία στην τηλεόραση. Θα έκαναν τα πάντα για τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό με πληγώνει και με απομακρύνει από την τηλεόραση. Σήμερα, δεν την ανοίγω καν. Μπορώ να σου πω μάλιστα ότι κάποιες φορές ντρέπομαι που είμαι κομμάτι της. 

Aν αύριο έχεις μια πρόταση συνεργασίας από τον ΑΝΤ1, τι θα έκανες;

Αν το συγκεκριμένο κανάλι θεωρεί δημοκρατικό να ακούγονται αυτές οι επικίνδυνες ανοησίες από τη συχνότητά του, δεν έχω καμία πρόθεση να συνεργαστούμε. Και υπάρχουν και στελέχη του, αξιόλογα στελέχη, που το γνωρίζουν αυτό ήδη.

Ακόμη

Οι μπακουροδιακοπές - Γιώργος Λιάγκας & Πέτρος Κωστόπουλος:

  Τι κάνουν οι δυο τους μόνοι στην Μύκονο;

Ολυμπιακοί αγώνες στο Ρίο:

 17 αθλητές που πρέπει να ξέρεις πριν βάλεις να δεις ΕΡΤ

+ Οι Έλληνες πολίστες που μας εκπροσωπούν.

Ηappy birthday mr. President:

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε 42 και το DownTown καταγράφει τη ζωή του. Τι τον ενώνει και τι τον χωρίζει από τον 22χρονο εαυτό του;

Κατερίνα Καινούργιου VS Μαρίνα Πατούλη:

O πόλεμος της τρέσας μεταφέρθηκε στη ξαπλώστρα. Ποια θα νικήσει;

Mαρία- Ολύμπια Γλίξμπουρκ:

H εγγονή του τέως κάνει παρέα με την κόρη της Μadonna και γλυκοκοιτάζει τον πρίγκηπα Harry.

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα,  ατάκες, θεωρίες, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό.

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις.

 

Tags: