Cara Delevingne: Είχα τάσεις αυτοκτονίας στα 16, στα 18 έχασα την παρθενιά μου

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό το 24χρονο supermodel σε συνέντευξή του…
Cara Delevingne: Είχα τάσεις αυτοκτονίας στα 16, στα 18 έχασα την παρθενιά μου



Η Cara Delevingne φωτογραφήθηκε με τα… απαραίτητα (και κάτι λιγότερο) για το περιοδικό Esquire, παραχωρώντας παράλληλα μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη για την εφηβεία της και την ερωτική της ζωή.

In the buff: Model-turned-actress Cara Delevingne speaks about her battle with depression as she strips off for the new issue of Esquire magazine

«Στην εφηβεία μου έδωσα σκληρή μάχη με την κατάθλιψη. Μισώ τα ψυχοφάρμακα. Δεν συμφωνώ με την ιδέα κάποιος να τα παίρνει. Δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Έχασα την παρθενιά μου, έμπλεξα σε τσακωμούς, έκλαιγα, γελούσα. Ήταν ότι καλύτερο μου είχε συμβεί γιατί άρχισα να νιώθω πράγματα και να έχω συναισθήματα», δήλωσε η Βρετανίδα, η οποία στα 16 της διαγνώστηκε με κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας.

«Για καιρό είχα τάσεις αυτοκτονίας. Δεν μπορούσα να χειριστώ τίποτα. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο τυχερή είμαι που κατάφερα να το ξεπεράσω όλο αυτό γιατί εκείνη την εποχή το μόνο που ήθελα ήταν να πεθάνω. Είχα ενοχές, μισούσα τον εαυτό μου, όλο αυτό ήταν ένας φαύλος κύκλος. Δεν ήθελα να υπάρχω πια. Ήθελα κάθε μόριο του σώματός μου να εξαφανιστεί. Ήθελα να πεθάνω», πρόσθεσε η Cara.

Recalling her struggles: The 23-year-old was on anti-depressants for two years as a teenager after suffering a mental breakdown

Το 24χρονο supermodel διατηρεί δεσμό με την St.Vincent ενώ είναι το πλέον ακριβοπληρωμένο στον κόσμο.