Χριστίνα Μπόμπα: Ποιο είναι το πανέμορφο κορίτσι του Σάκη Τανιμανίδη;

Προσπαθείς να θυμηθείς από πού την ξέρεις;
Χριστίνα Μπόμπα: Ποιο είναι το πανέμορφο κορίτσι του Σάκη Τανιμανίδη;



«Το κορίτσι- Μπόμπα», «Η Μπόμπα του Σάκη», «Έρωτας – Μπόμπα» και ένα σωρό γραφικοί τίτλοι μπορούν να βγουν για το νέο ειδύλλιο του Σάκη Τανιμανίδη. Ο λόγος είναι ότι ο παρουσιαστής και παραγωγός του World Party ερωτεύτηκε τη Χριστίνα Μπόμπα. Ένα πανέμορφο κορίτσι που έγινε γνωστό στον κόσμο πριν από δύο χρόνια ως η «Ελενίτσα» που τρέλανε τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη μέσα από διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας.

Η 27χρονη πέρα από εξωτική ομορφιά έχει και μυαλό αφού έχει σπουδάσει στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, έχει κάνει το διδακτορικό της στο ίδιο πανεπιστήμιο και αυτή τη στιγμή κάνει καριέρα στο marketing.

Η σχέση της με τον Σάκη ξεκίνησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όμως λόγω των συνεχών ταξιδιών του παρουσιαστή άργησε να σταθεροποιηθεί. Το ζευγάρι πήγε ταξίδι στην Κρήτη και όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι ζουν έναν έρωτα μεγάλο. Δεν είναι τυχαίο που ο 35χρονος ανέβασε φωτογραφία με την κοπέλα του και την παρακάτω λεζάντα: Όταν σε «χτυπήσει»... θα το καταλάβεις από το χαμόγελο! 

Δες ΕΔΩ τα μεγαλύτερα sex tape σκανδαλα του Χόλιγουντ.