Αλήθεια τώρα; Η Cara Delevingne έστελνε μεθυσμένα μηνύματα στον Πρίγκιπα William

Μήπως ξεπέρασε λίγο τα όρια;
Αλήθεια τώρα; Η Cara Delevingne έστελνε μεθυσμένα μηνύματα στον Πρίγκιπα William



Η Cara Delevingne έχει αρχίσει να γίνεται το hot όνομα της showbiz. Οι αποκαλύψεις για την ζωή της είναι η μια πιο juicy από την άλλη και η φίλη της, Margot Robbie πρόσθεσε ακόμη ένα… επεισόδιο!

Η Αυστραλή star παραχώρησε συνέντευξη για το promotion της ταινίας Suicide Squad, όπου μίλησε για την συνύπαρξη της με την Cara, με την οποία είναι πλέον «κολλητή» φίλη: «Μιλούσαμε για κοριτσίστικα πράγματα. Μου είπε ‘Έχω κάνει sex σε αεροπλάνο’ και εγώ της είπα ‘ΟΚ, αλλά εγώ το έχω κάνει πάνω σε jet ski’».

Cheeky: Discussing their friendship, Margot shared: 'We just talk about regular girl stuff. She is like 'I've had sex on a plane' and I'll be like 'yeah, but I've had it on a jet ski'

Και τότε ήρθε η αποκάλυψη για το τι κάνει η Cara όταν πιει με το κινητό στο χέρι: «Τότε ήταν που με έκανε να κοκκινίσω από ντροπή. Μου είπε ‘Εγώ έχω στείλει μεθυσμένη μήνυμα στον Πρίγκιπα Harry’. ΟΚ, προφανώς με κέρδισε…».

Το πιο ενδιαφέρον είναι πως πριν λίγα χρόνια ακουγόταν έντονα πως ο Harry και η Cara ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι, ωστόσο η δημοσιοποίηση της σχέσης της με την St.Vincent έσβησε γρήγορα τις φήμες.

Μεθυσμένα μηνύματα στον Πρίγκιπα; Too much…