To DownTown είναι στα περίπτερα και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!

Όλα τα νέα που θέλεις να μάθεις είναι στο DownTown!
To DownTown είναι στα περίπτερα και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!



Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

Βάνα Μπάρμπα & Φαίδρα: Η Βάνα έγινε 50 και φωτογραφίζεται για το DownTown με την 15χρονη κόρη της.

Διάβασε ένα απόσπασμα:        

Φέτος έγινες 50. Πώς είναι να μεγαλώνεις;

Έχει και τα καλά του, έχει και τα κακά του. Τα άσχημα είναι ότι βλέπεις το σώμα να αλλάζει. Όλα αυτά τα σημεία που έβλεπαν τον ουρανό, τώρα βλέπουν το πάτωμα. Προσπαθείς να μην τα πατήσεις. Και αυτό πονάει. Το καλό είναι ότι βλέπεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Παύεις να είσαι χειριστικός και εγωκεντρικός. Δεν είσαι πια εσύ το επίκεντρο του μικρόκοσμού σου και αυτό είναι απελευθερωτικό. Έχει γοητεία να φεύγει η ομορφιά και να μένει πίσω. Κάποτε υπήρξα όμορφη, τώρα έχω άλλα πράγματα να κοιτάξω.

Τι σου έμαθε η Φαίδρα; 

Το να μπορώ να ζω με την αγάπη των άλλων. Πριν ζούσα μόνο για μένα, ήμουν το κέντρο του κόσμου, ήμουν νάρκισσος, ματαιόδοξη και κακομαθημένη. Η Φαίδρα με άλλαξε. Κατάλαβα ότι για να κερδίσεις την αγάπη πρέπει να ταπεινωθείς. Πρέπει να σεβαστείς και πάνω απ’ όλα να αφήσεις ελεύθερο τον άλλον. Η ζωή μου χωρίζεται σε δύο κεφάλαια: είναι προ Φαίδρας και ένα μετά Φαίδρας. Είμαι μια άλλη γυναίκα.

Θα διαβάσεις ακόμη:

Άννα Κορακάκη:  Το πιο αγαπητό κορίτσι στην Ελλάδα δίνει στo DownTown, την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά τα μετάλλια.

Διάβασε ένα απόσπασμα:        

Έχεις συνειδητοποιήσει την διπλή σου επιτυχία στο Ρίο;

Λένε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η επιτυχία τόσο περισσότερο χρόνο σου παίρνει να τη συνειδητοποιήσεις. Ακούγεται λίγο παράδοξο αυτό. Και ειδικά για μένα, που καθόμουν σπίτι μου και ονειρευόμουν πώς θα είναι η μέρα που θα σηκώσω το χρυσό. Με φανταζόμουν πολλά χρόνια τώρα, να κατακτώ ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Με θυμάμαι να βλέπω στην τηλεόραση Έλληνες αθλητές να ανεβαίνουν στο βάθρο, να ακούν τον Εθνικό Ύμνο και εγώ να συγκινούμαι. Απορούσα πώς είναι να κατακτάς μια τέτοια νίκη. Ήθελα να γίνω μία από αυτούς.

Τώρα που τα κατάφερες, πώς νιώθεις;

Ένα μούδιασμα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί. Πάντως είναι φανταστική η αίσθηση του βάθρου. Νομίζω ότι αυτή η αίσθηση δεν συγκρίνεται με καμιά άλλη. Έχω την εντύπωση ότι όλα κράτησαν μόνο ένα δευτερόλεπτο και ας ήταν πολλά παραπάνω. Δεν μου έφτασε. Θέλω να το ξαναζήσω.

Ντράπηκες όταν σε υποδέχτηκαν με στρωμένα κόκκινα χαλιά στο αεροδρόμιο;

Ναι, αισθάνθηκα πολύ περίεργα. Είδα από το τζάμι του αεροπλάνου να με περιμένει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και να στρώνουν κόκκινο χαλί και λέω «τι κάνουν;». Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Εγώ ήξερα ότι θα με υποδεχτεί η οικογένειά μου και κάποιοι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας. Ακόμη και για την παρουσία του Κουρουμπλή, εγώ τα άκουσα. Διάβασα εκ των υστέρων σχόλια που έλεγαν «θα αναγνωρίζαμε τους αθλητές αν δεν δέχονταν καμιά συνδιαλλαγή με τους πολιτικούς. Σταματήστε, επιτέλους, να τους κάνετε μάγκες». Ήθελαν, δηλαδή, να σηκωθώ να φύγω.

Ακόμη:

Αθηνά Ωνάση: O πρώην σύζυγος έφυγε με 11 εκ. ευρώ στην τσέπη. Πόσο ακόμη θα κρατάει η κατάρα των Ωνάση;

Ραχήλ Μακρή: Φωτογραφίζεται με τατουάζ και ξεκαθαρίζει την σχέση της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ηλίας Ψινάκης: Πως ο μάνατζερ του Ρουβά εξελίχθηκε στον πιο τσαμπουκαλεμένο δήμαρχο. Θα γίνει ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων;

H Υπόθεση του Παντελή Παντελίδη: H οικογένεια του ακόμη αναζητά απαντήσεις - Τι λένε οι δικηγόροι & Το ακριβές πόρισμα.

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα,  ατάκες, θεωρίες, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό.

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις.

Tags: