To DownTown είναι στα περίπτερα και θέλεις να το διαβάσεις!

To αγαπημένο σου περιοδικό είναι στα περίπτερα!
To DownTown είναι στα περίπτερα και θέλεις να το διαβάσεις!



Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

Aνδρέας Μπάρκουλης:

Ο αυτοκαταστροφικός ήρωας.

Γιατί ένας άντρας που τα είχε όλα, αποφάσισε να τα χάσει όλα.

Η άγνωστη κόρη του Bίκη μιλάει για πρώτη φορά και ο γιος του Νικόλας αποκαλύπτει ποιο ήταν το παράπονο του. 

Νικόλας Μπάρκουλης:

«Ο πατέρας μου πάντα κοίταζε να είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος, χαμογελαστός, να μη μου λείπει τίποτα. Όταν ήμουν πιο μικρός αναρωτιόμουν πού τα βρίσκει τα λεφτά να μας προσέχει, αφού είναι καθηλωμένος στο καροτσάκι. Μετά θυμήθηκα ότι έπαιρνε σύνταξη και με αυτή τη σύνταξη κοίταζε να φάμε και να ζήσουμε αξιοπρεπώς σε ένα σπίτι. Μας βοηθούσε δηλαδή ακόμη και από το καροτσάκι και αυτό με έκανε να τον βάλω πάνω απ’ όλα. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει με τη σύνταξη, τα έξοδα και το ενοίκιο. Όπως λέει και η μαμά, ίσως χρειαστεί να μετακομίσουμε σε ένα ακόμη πιο φθηνό σπίτι. Με αγχώνει κάπως αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, αλλά ξέρω ότι από εκεί πάνω θα μας προσέχει και θα προσπαθήσει να καταφέρουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας όσο πιο καλά μπορούμε».

Βίκη Μπάρκουλη:

«Από μικρή είχα σχέσεις μαζί του, αλλά δεν ήταν ουσιαστικές. Πολλές φορές δεν ήθελα και εγώ η ίδια να τον δω. Θύμωνα μαζί του, έκανα «τσαλίμια». Έλεγα: «Γιατί ο πατέρας μου δεν είναι δίπλα μου;». Μετά συνήθισα απλώς να μην έχω πατέρα.»

Θα διαβάσεις ακόμη:

Γιώργος Καφετζόπουλος: 

«Δεν ψήφισα τον πατέρα μου, Αντώνη Καφετζόπουλο στις εκλογές»

Ο ηθοποιός μιλάει για τον πατέρα του, τα όνειρα του και μία παρεξηγημένη ανάρτηση στο facebook που τον έκανε πρώτο θέμα σε όλο το διαδίκτυο.

Απόσπασμα:     

Έκανες μια δημοσίευση στο facebook που σχολιάστηκε παντού και μίλησες για υποκριτές πολιτικοποιημένους καλλιτέχνες και αριστερά αφεντικά. Τι εννοούσες;

Αν δεν ήμουν γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, κανένας δεν θα είχε ασχοληθεί με αυτή την ανάρτηση. Πολλά από αυτά που γράφω στο facebook είναι τρολ. Όποιοι δεν με ξέρουν όμως προσωπικά και απλώς με ακολουθούν, τα πιστεύουν. Με αυτό που έγραψα ήθελα ουσιαστικά να πω ότι με ξενερώνει η υποκρισία που βλέπω στον χώρο της τέχνης. Υπάρχουν καλλιτέχνες που το παίζουν σωτήρες και διαφωτιστές μέσα από τις παραστάσεις τους, διαφημίζουν την καλή ψυχή τους και δηλώνουν ότι βοηθούν τον κόσμο. Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά είναι υποκρισίες. Δεν υπάρχει συσπείρωση και ουσιαστική αλληλεγγύη στον δικό μας χώρο. Είναι ο καθένας για την πάρτη του και απλώς μοιράζονται την πίτα: Κέντρο Κινηματογράφου, Εθνικό Θέατρο, Φεστιβάλ Αθηνών. Όποιος προλάβει, πρόλαβε. Επίσης, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολιτικοποιημένοι καλλιτέχνες.

Ακόμη:

Γιάννης Κότσιρας: Παντρεύτηκε κρυφά τον Ιούνιο και περιμένει γιο. Το DownTown ξέρει όλες τις λεπτομέρειες.

Γιώργος Παπανδρέου: O έρωτας ανανέωσε τον πρώην πρωθυπουργό. Mάθε πως γνωρίστηκε η κόρη του με τη νέα του αγαπημένη.

Θανάσης Χειμωνάς: Το αλκοόλ, οι γυναίκες που του αρέσουν, ο ΣΥΡΙΖΑ που εξοντώνει, το διαδίκτυο, το ΠΑΣΟΚ και γιατί θα συνεχίζει να πολιτεύεται εάν και δεν θα εκλεγεί ποτέ.

Γίναμε σαν Ηοllywood: Όλοι οι star που ήρθαν στην Ελλάδα και τι έκαναν.

Τv Maniac: Tα 14 νέα hot σίριαλ που πρέπει να δεις. Yπάρχει ζωή και μετά το Game of Thrones. 

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα,  ατάκες, θεωρίες, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό. 

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις.

Tags: