Παραιτήθηκε ο Jamie Dornan από το Fifty Shades of Grey!

Και πλέον αναζητείτε ο νέος Christian Grey για το πολυαναμενόμενο ερωτικό θρίλερ της χρονιάς!
Παραιτήθηκε ο Jamie Dornan από το Fifty Shades of Grey!



Ο Jamie Dornan δεν απέσπασε και τις καλύτερες κριτικές σαν Christian Grey στο 50 Shades Of Grey και φαίνεται πως θα μείνει με αυτές καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα παραιτήθηκε από τον ρόλο του σίκουελ της σειράς!

Όπως αναφέρει το webloid, Celeb Dirty Laundry, ο Ιρλανδός ηθοποιός είναι κάθετα αρνητικός να εμφανιστεί ολόγυμνος, ωστόσο οι σεναριογράφοι δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο να αλλάξουν την πλοκή ή τις σκηνές και κάπως έτσι ο Dornan αποφάσισε να αποχωρήσει.

Αυτή την στιγμή η εταιρεία παραγωγής δεν επιβεβαιώνει την είδηση, ωστόσο ο Dornan είχε πολύ σοβαρά προβλήματα και στην πρώτη ταινία καθώς έφτασε στα πρόθυρα του διαζυγίου με την γυναίκα του λόγω των ακραίων ερωτικών σκηνών με την συμπρωταγωνίστριά του, Dakota Johnson.

Η δεύτερη ταινία της σειράς, το 50 Shades Darker, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 ωστόσο πλέον κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί.

Πάντως, το franchise γενικά είναι λίγο… καταραμένο, καθώς παραιτήθηκε και η σκηνοθέτιδα της πρώτης ταινίας, Sam Taylor-Johnson.