H Taylor Swift έχει ΗΔΗ διαλέξει το επόμενο αγόρι της και εκείνος δεν το ξέρει!

Πάει κάπου το μυαλό σου;
H Taylor Swift έχει ΗΔΗ διαλέξει το επόμενο αγόρι της και εκείνος δεν το ξέρει!



Η Taylor Swift είναι περισσότερο χρόνο… χωρισμένη παρά με κάποιον, ωστόσο η μεγαλύτερη superstar του πλανήτη έχει βάλει στόχο να βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Zac Efron. Χωρίς να τον έχει ρωτήσει!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού In Touch Weekly, η Swift έχει πλάνο για να κατακτήσει τον Efron, ο οποίος χώρισε πριν από περίπου δυο μήνες. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, έχει βάλει… λυτούς και δεμένους για να έρθει σε επαφή με τον Zac, ο οποίος από την πλευρά του δεν έχει την παραμικρή ιδέα.

«H Taylor μιλάει για εκείνον ακατάπαυστα από την μέρα που χώρισε με τον Hiddleston. Πάντα έλεγε πως νιώθει μια δυνατή σύνδεση με τον Zac και θέλει να φλερτάρει μαζί του. Προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του για να βγουν για δείπνο αλλά δεν τα έχουν καταφέρει λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της Taylor.

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα το πιστεύαμε, αλλά επειδή η τρέλα της Swift να βρει διάσημο σύντροφο είναι κάτι παραπάνω από... μυθική, δεν μας φαίνεται απίθανο το σενάριο!