Σοκ για την Kim Kardashian – Την λήστεψαν και την κράτησαν όμηρο!

Μια απίστευτη ιστορία για την διασημότερη τηλεπερσόνα που είχε αίσιο τέλος…
Σοκ για την Kim Kardashian – Την λήστεψαν και την κράτησαν όμηρο!



Η Kim Kardashian έζησε την μεγαλύτερη περιπέτεια που μπορεί να ζήσει άνθρωπος καθώς κρατήθηκε όμηρος από ληστές στο Παρίσι, οι οποίοι έκλεψαν κοσμήματα αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η Kim βρίσκεται στο Παρίσι για την Fashion Week, όταν στις 2:30 τα ξημερώματα ένοπλοι εισέβαλαν στην σουίτα που διέμενε και με την απειλή όπλου την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο.

Οι ληστές απέσπασαν κοσμήματα αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ εκείνη την στιγμή δεν βρισκόντουσαν εκεί τα δυο παιδιά της, Saint και North.

Παράλληλα, ο σύζυγός της, Kanye West, έφυγε από την σκηνή του Meadow Music and Art Festival, όταν ενημερώθηκε για το τι συνέβη στην σύζυγό του και έσπευσε στο Παρίσι.

Η Kardashian δεν διέμενε σε ξενοδοχείο αλλά σε πολυτελές διαμέρισμα που νοίκιασε, ενώ το γεγονός επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος Τύπου της Kim, Ina Treciokas: «Η Kim κρατήθηκε όμηρος με την απειλή όπλου στο διαμέρισμά της, όταν δυο ένοπλοι με μάσκες εισέβαλαν μέσα, ντυμένοι σαν αστυνομικοί. Η Kim είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο είανι σε σοκ».

Police officers remain at the apartment building in Paris where Kim Kardashian was robbed on Monday morning

Η πολυτελής οικεία, λίγο μετά την ληστεία

Στο πλευρό της Kardashian αναμένεται να βρεθούν και οι αδερφές της, Khloe και Kourtney, αλλά και η μητέρα της Kris Jenner.