Σκάνδαλο στο Παλάτι: Γιατί ο Κάρλος ηχογραφεί τον William και την Kate;

Πιο Game of Thrones… δεν γίνεται!
Σκάνδαλο στο Παλάτι: Γιατί ο Κάρλος ηχογραφεί τον William και την Kate;



Ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν θα είναι ο επόμενος βασιλιάς της Αγγλίας, κάτι που το γνωρίζουν όλοι, μιας και η Ελισάβετ έχει χρήσει διάδοχο τον εγγονό της, William. Όμως ο Κάρολος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει το στέμμα έτσι απλά…

Όπως αναφέρει το RadarOnline, ο Κάρολος έχει γεμίσει κοριούς (!) το σπίτι του William και της συζύγου του, Kate Middleton, προφανώς με στόχο να βγάλει λαβράκι και να αναγκάσει τον γιο του να αποσυρθεί από την διεκδίκηση του θρόνου.

«Όταν βρέθηκαν οι κοριοί, όλοι υπέθεσαν πως ανήκουν σε κάποια ξένη κυβέρνηση. Γρήγορα όμως οι υποψίες έπεσαν σε κάποιον από το περιβάλλον της Kate και του William, καθώς ελάχιστοι έχουν πρόσβαση στην οικεία τους», σχολίασε άνθρωπος από την προσωπική ασφάλεια του ζευγαριού.

Και εδώ ξεκινάει εκ νέου το γαϊτανάκι σχετικά με την σχέση του Καρόλου με τις Βρετανικής Υπηρεσίες Πληροφοριών, οι οποίες προφανώς τον βοήθησαν να «παγιδεύσει» τον ίδιο του τον γιο ενώ οι θεωρίες συνωμοσίας θέλουν να έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν για την δολοφονία (;) της Πριγκίπισσας Diana.

Game of Thrones το βρετανικό Παλάτι…