O Δημήτρης Παππάς είναι ο λόγος για να δεις Ταμάμ

Ο Θεσσαλονικιός καλλονός είναι το new entry της αγαπημένης σειράς. Θα καταφέρει να γίνει η νέα εμμονή των εφήβων;
O Δημήτρης Παππάς είναι ο λόγος για να δεις Ταμάμ



Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Down Town o Δημήτρης Παππάς, το new entry της σειράς «Ταμάμ». Παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματά της: 

«Έχω δύο pittbull και γενικά έχω έρωτα με τα ζώα. Είμαι πολύ φιλόζωος και βοηθάω  τα αδέσποτα.  Όταν ήμουν φαντάρος στον Έβρο, κουβαλούσα με το αμάξι ή με το κτελ σκυλιά στη Θεσσαλονίκη για να τους βρω σπίτι και να βοηθήσω με τις στειρώσεις. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είμαι χορτοφάγος καθαρά λόγω φιλοζωίας. Ήταν κάτι που ήθελα χρόνια γιατί πάντα ένιωθα τύψεις όταν έτρωγα κρέας. Σκεφτόμουν ότι δεν γίνεται να αγαπάς τα ζώα και να τα τρως. Και έτσι ξαφνικά το έκοψα. Γενικά, είμαι κατά της όλης διαδικασίας, των βιομηχανιών και τις εκμετάλλευσης. Ας πούμε, δεν κάνω καμπάνιες για δερμάτινα. Γενικά, εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως στην ουσία οι κρεατοφάγοι - οι πτωματοφάγοι όπως τους λέω εγώ - είναι αυτοί που κάνουν τον ψυχολογικό πόλεμο. Δηλαδή, έχω φίλους που λένε "Ωχ θα φάω μια ωραία μπριζόλα", χωρίς να πω τίποτα. Γενικά, δεν το συζητάω, το κάνω για πάρτη μου. Δεν θα πω εγώ σε κανέναν να γίνει χορτοφάγος. Μου αρέσει, επίσης, το camping, να κάνω ινδιάνικη ζωή κάτι που παραξενεύει πολλούς. Μ’ αρέσει πολύ το χύμα. Ας πούμε, μία κοπέλα θα με ξενερώσει αν μου πει ότι δεν θέλει να κάνει camping». 

«Τώρα είμαι ελεύθερος. Είχα σχέση 3 χρόνια στη Θεσσαλονίκη αλλά χώρισα γιατί έφτασε στο τέλος του. Αυτή ήταν και η μοναδική μου μεγάλη σχέση. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μία γυναίκα είναι η εμφάνιση. Πώς θα βρεις το μυαλό αν δεν σου αρέσει εμφανισιακά για να την πλησιάσεις;  Το πιο παράξενο πράγμα που μου έχει τύχει σε φλερτ ήταν σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που δούλευα. Με πιάνει μία κοπέλα και μου λέει "Δημήτρη, θέλω να σε φιλήσω, είναι το όνειρό μου". Στον Ρουβά θα το έχουν πει σίγουρα αλλά εγώ έκανα το σταυρό μου γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο». 

Who is who 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας του έχει κομμωτήριο ανδρών,  η μητέρα του είναι δημοτική υπάλληλος και ο μεγαλύτερος αδερφός του μάγειρας. Κάνει modeling από τα 18, ανά διαστήματα έχει δουλέψει υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά και ήταν τερματοφύλακας στην ομάδα του Καμπανιακού στη Γ’ Εθνική. Αυτή την περίοδο κάνει σεμινάρια υποκριτικής. Τη θητεία του στον στρατό την έκανε στον Έβρο. Εκεί ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική και να γράφει ερωτικές μπαλάντες. Κυκλοφορεί με μία παλιά βέσπα. Μετά το Ταμάμ θέλει να δοκιμάσει τη τύχη του σαν μοντέλο στο εξωτερικό.

Φωτογραφίες: Γιάννης Σβίγγος

Styling: Κωνσταντίνος Νατιώτης