Πως η Madonna έκανε έξω φρενών τον πλανήτη σε 10 λεπτά

Πως η Madonna έκανε έξω φρενών τον πλανήτη σε 10 λεπτά



Ο λόγος της για την Aretha Franklin κατέληξε πολύ άσχημα…

Η Madonna, στα 60 της πλέον, παραμένει ανατρεπτική. Πότε όμως το ανατρεπτικό ξεπερνάει τα όρια; Η απάντηση δόθηκε στην ομιλία της για την Aretha Franklin, στα MTV Awards, όταν κλήθηκε να πει δυο λόγια. Για την Aretha.

Το σημειώνουμε αυτό συγκεκριμένα γιατί η 10λεπτη ομιλία της Madonna, πήρε μια πολύ λάθος στροφή και κατέληξε να μιλάει για τον εαυτό της. Κάτι που όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητο, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά τα social media πήραν… φωτιά!

Τι είπε όμως η Madonna;

«Ξεκίνησα από το Detroit σε ηλικία 18 ετών, χωρίς λεφτά. Το όνειρό μου ήταν να γίνω χορεύτρια. Πήρα την απόφαση να συμμετάσχω σε μια οντισιόν ενός θεατρικού έργου», ξεκίνησε η Madonna, για να καταλήξει πως πέρασε από ακόμη πιο πολλές δυσκολίες, πως τραγούδησε ακαπέλα ένα τραγούδι της Aretha Franklin και ξεκίνησε την καριέρα της. Και όλα αυτά επί 10 λεπτά, ωστόσο έκλεισε λέγοντας τους θρυλικούς στίχους «R-E-S-P-E-C-T».

Τέλος, το στιλιστικό κομμάτι δεν θα το σχολιάσουμε…

Upsetting: She eventually concluded: 'So you're probably all wondering why I'm telling you this story. There's a connection, because none of this would've happened - could've happened - without our lady of soul' 

Photo:  Getty Images

Tags: