Ειρήνη Παππά: Δίνει μάχη με το Αλτσχάιμερ

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα, η Ντέπη Γκολεμά, αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μεγάλης ηθοποιού...
Ειρήνη Παππά: Δίνει μάχη με το ΑλτσχάιμερΗ Ειρήνη Παππά, η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός, γιόρτασε τα 92 της χρόνια, ωστόσο όπως αποκάλυψε η Ντέπη Γκολεμά με ανάρτησή της στο Facebook, έχει νικηθεί από τη νόσο του Αλτσχάιμερ...

Συγκεκριμένα, η Ντέπη Γκολεμά έγραψε:

«Σήμερα η Ειρήνη Παπά, καθηλωμένη στο κρεβάτι με πάλλευκα μαλλιά είναι 92 ετών. τα γιόρτασε χθες ερήμην της, μια και το μυαλό της έχει από μόνο του διαγράψει την υπέροχη ζωή της. Η Ελληνίδα θεά, Ρωμιά αλλά και Ρωμαία όπως έλεγε, (μια και θεωρούσε τη Ρώμη δεύτερο σπίτι της) που γύρισε το κόσμο έδειξε παντού τις αρχαίες τραγωδίες που τόσο τις άρεσαν, έγινε σταρ του Χόλυγουντ, με δεκάδες βραβεία και υποψηφιότητες, γενναία και περήφανη σαν Ελληνίδα νικήθηκε από μια αρρώστια τη χειρότερη κατά τη γνώμη μου, το Αλτζχάιμερ.

Μια αρρώστια που δεν σου δίνει καν το δικαίωμα των αναμνήσεων της Ζωής σου. να επιλέγεις εσύ καθώς γερνάς, πια σβήνεις, ποιά κρατάς στα βάθη της ψυχής σου. τα θυμούνται οι άλλοι για λογαριασμό σου..... Πόσο όμορφη, πόσο Δωρική, πόσο γενναία, πόσο ταλαντούχα. Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά.....»