Kim Kardashian: Πιέζει τον Donald Trump για να αποφυλακίσει κατάδικο!

Ναι, τόσο μεγάλη επιρροή έχει η 37χρονη τηλεπερσόνα!
Kim Kardashian: Πιέζει τον Donald Trump για να αποφυλακίσει κατάδικο!



Η Kim Kardashian δεν θεωρείται άδικα πλέον η "δυνατότερη" γυναικα στις ΗΠΑ. Όσο αστείο αν φαίνεται (και αν είναι), η δύναμη της Kim φτάνει μέχρι τον Λευκό Οίκο, καθώς πιέζει τον Donald Trump να αποφυλακίσει κατάδικο!

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Η Kim, η οποία επισκέφτηκε πριν λίγους μήνες τον Λευκό Οίκο, ζητάει επίμονα την αποφυλάκιση του έμπορου ναρκωτικών, Chris Young, ο οποίος είχε συλληφθεί το 2010 με 500 γραμμάρια κοκκαΐνης και 200 γραμμάρια κρακ. Η τιμωρία που επέβαλε το δικαστήριο του Kentucky, ήταν ισόβια και κάπου εδώ μπαίνει στη ιστορία η Kim.

Kim Kardashian will fight the cause of Chris Young (pictured), a 30-year-old who is serving life at a federal prison in Lexington

H 37χρονη τηλεπερσόνα θεωρεί άδικη την ποινή και προσπαθεί να κερδίσει την αποφυλάκιση του Young με προεδρική χάρη. Κάτι που είχε πετύχει τον περασμένο Ιούνιο, με την αποφυλάκιση της Alice Johnson, που ήταν φυλακισμένη από το 1996, για τον ίδιο λόγο αλλά και την ίδια ποινή.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Kim σε ραδιοφωνική εκπομπή, σχολιάζοντας "Μίλησα με έναν κύριο που είναι φυλακισμένος ήδη 8 χρόνια, για εμπορία ναρκωτικών. Είναι πολύ άδικο, είναι μόλις 30 χρονών. Παλεύω να βγει αυτός ο άνθρωπος από την φυλακή". Για την ιστορία, ο Young έχει περάσει αρκετό χρόνο από την ζωή του στη φυλακή για κλοπές και εμπορία όπλων.

Απομένει να δούμε αν η Kim έχει τόση δύναμη για να επηρεάσει μέχρι και τον Πλανητάρχη...