Glenn Weiss: Πίσω από την διασημότερη πρόταση γάμου της χρονιάς

Πως κατάφερε να γιορτάσει ένα Emmy και έναν γάμο μαζί!
Glenn Weiss: Πίσω από την διασημότερη πρόταση γάμου της χρονιάς



Η βραδιά των βραβείων Emmy επεφύλασσε εκπλήξεις. Όχι για τους νικητές, αλλά για την πρόταση γάμου που έκανε ο σκηνοθέτης Glenn Weiss στην σύντροφό του επί σκηνής.

Η κίνηση αυτή έγινε talk of Hollywood καθώς οι Αμερικανοί λατρεύουν τέτοιες κινήσεις και μάλιστα live στις οθόνες τους, με τον σκηνοθέτη να μιλάει πρώτη φορά στο Entertainment Tonight για την μεγάλη στιγμή.

«Το είχα δουλέψει πολύ καιρό στο μυαλό μου και περίμενα το timing για την πιο μεγάλη στιγμή. Αυτή η διαδικασία κράτησε 3 μήνες! Έψαχνα την στιγμή, κουβάλαγα το δαχτυλίδι πάνω μου συνέχεια. Το είχα μαζί μου και εκείνη την στιγμή. Όσο κυλούσε η βραδιά και έβλεπα τους άλλους να δίνουν λόγος σκέφτηκα ‘Αν κερδίσω, θα το κάνω εκεί, στη σκηνή’. Ο Θεός με ξεπλήρωσε και ευτυχώς η Jan δέχτηκε», σχολίασε ο Weiss.

Ο Weiss, ο οποίος σκηνοθέτησε την φετινή απονομή των βραβείων Oscar, γονάτισε μάλιστα μπροστά στην Jan Svendesn με το Microsoft Theatre να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση ήταν η αντίδραση της αίθουσας. Σκεφτόμουν πως κανείς δεν θα ήθελε να δει αυτό που έκανα. Δεν μπόρεσα καν να τελειώσω αυτό που έλεγα από τις φωνές και του πανηγυρισμούς και ήταν κάτι εκπληκτικό.  Είμαι τόσο ευτυχισμένος που όλα πήγαν καλά», πρόσθεσε.

Κατέκτησε το Emmy,  πήρε και το κορίτσι ο Glenn!