Και όμως: Ο Tom Cruise και η Cher ήταν ζευγάρι!

Ο θρύλος που τους ήθελε μαζί επιβεβαιώθηκε.
Και όμως: Ο Tom Cruise και η Cher ήταν ζευγάρι!



Για χρόνια υπήρχε η φημολογία πως στα μέσα των 80’s η Cher, η οποία μεσουρανούσε τότε, διατηρούσε σχέση με έναν νεαρό ανερχόμενο ηθοποιό, ονόματι Tom Cruise. Κανείς δεν επιβεβαίωσε ποτέ το παραμικρό ώσπου η θρυλική τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη: Ναι, ήταν ζευγάρι!

Στα 72 της σήμερα η Cher, που σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο της album, μίλησε στο περιοδικό Event και μας ταξίδεψε στο μακρινό 1985, όταν εκείνη ήταν 39 ετών και ο Tom μόλις 23, ένα χρόνο πριν την τεράστια επιτυχία του «Top Gun», που τον έκανε superstar.

«Θυμάμαι πως είχαμε συναντηθεί στον Λευκό Οίκο. Ήταν μια εκδήλωση για άτομα με δυσλεξία και ο Tom και εγώ έχουμε και οι δυο δυσλεξία. Δεν βγήκαμε ραντεβού για αρκετό καιρό, αλλά δεν προέκυψε η σπίθα αμέσως», δήλωσε η Cher.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν έμειναν εκεί, καθώς η 72χρονη superstar έβαλε τον Tom στην λίστα της με τους top-5 εραστές που είχε  ποτέ!

Πάντως τα τωρινά αισθηματικά της δεν είναι σε τόσο καλή φάση όσο ήταν στα 80’s όπως παραδέχτηκε η ίδια: «Ακόμα ψάχνω κάτι ενδιαφέρον. Ξέρεις, όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο αλλάζουν και οι συνθήκες που επιλέγεις έναν σύντροφο».

Ένα μυστήριο λιγότερο στον πλανήτη Hollywood…