Συναντήθηκαν μετά από 2 χρόνια Angelina Jolie – Brad Pitt!

Όσα συζήτησαν στην μέση ενος διαζυγίου 600 εκατομμυρίων δολαρίων.
Συναντήθηκαν μετά από 2 χρόνια Angelina Jolie – Brad Pitt!



Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt σόκαρα το Hollywood και όλο τον πλανήτη μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους. Ένα διαζύγιο που είχε ενδοοικογενειακή βία, αλκοόλ, 600 εκατομμύρια δολάρια και έξι παιδιά των οποίων η κηδεμονία δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Όπως μετέδωσε το ET, μετά από δυο χρόνια, το πρώην power couple του Hollywood, συναντήθηκε για πρώτη φορά στo σπίτι της Angelina Jolie, με κύριο θέμα συζήτησης την κηδεμονία των παιδιών τους και τον τρόπο που θα μοιραστεί η αμύθητη περιουσία τους.

«Η Angelina πήρε την πρωτοβουλία για την συνάντηση αυτή και θέλει να ξεκαθαρίσουν τα ζητήματα με  τον Brad μακριά από τις δικαστικές αίθουσες. Ο Brad από την άλλη δέχτηκε αμέσως την πρόταση και πήγε μόνος του στο ραντεβού», σχολίασε άνθρωπος από το περιβάλλον της 43χρονης superstar.

Υπάρχει μια λεπτομέρεια ωστόσο που ίσως οδήγησε σε αυτήν την συνάντηση. Πριν από ένα μήνα, η Jolie άλλαξε δικηγόρο αφήνοντας την Laura Wasser, η οποία ειδικεύεται στα διαζύγια, προσλαμβάνοντας την Samantha Bley Dejean.

«Η Angelina αποφάσισε να αλλάξει δικηγόρο, καθώς έκρινε πως η Samantha έχει σαν προτεραιότητα το καλό των παιδιών της και όχι το δικό της», δήλωσε πριν από ένα μήνα η εκπρόσωπος της Jolie, Mindy Nyby.