Επίσημο: Νέος σκηνοθέτης του «Bond 25» o Cary Fukunaga

Μετά από ανατροπές ήρθε η ανακοίνωση.
Επίσημο: Νέος σκηνοθέτης του «Bond 25» o Cary Fukunaga



Το όνομα του Cary Fukunaga μπορεί να μην σου λέει και πολλά, αλλά θα πρέπει να αρχίσεις να το συνηθίζεις καθώς θα είναι ο νέος σκηνοθέτης της 25ης ταινίας του James Bond.

Η απόφαση είναι αποκλειστικά της Barbara Broccoli, executive producer της σειράς ταινιών 007, η οποία πριν λίγες εβδομάδες είχε έρθει σε ρήξη με τον πρώτο σκηνοθέτη, Danny Boyle. Αιτία; Η τύχη του James Bond στο φινάλε της ταινίας, με την Broccoli να θέλει τον 007 να πεθαίνει, κάτι στο οποίο δεν συμφώνησε ο οσκαρικός σκηνοθέτης, αποχωρώντας.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 4 Μαρτίου του 2019 ενώ η κυκλοφορία της ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις 14 Φεβρουαρίου του 2020.

James Bond Daniel Craig

Ο 41χρονος, Cary Fukunaga, θεωρείται ως ο πλέον ανερχόμενος σκηνοθέτης του Hollywood, έχοντας σκηνοθετήσει την εκπληκτική σειρά Maniac στο Netflix και φυσικά το True Detective, παίρνοντας εξαιρετικές κριτικές και ένα βραβείο Emmy.

Παράλληλα, δημιουργείται νέο πρόβλημα για την Broccoli καθώς είναι αμφίβολο το μέλλον των ηθοποιών που πέρασαν casting από τον Boyle και φυσικά παραμένει μεγάλο ερωτηματικό για το ποιος θα είναι ο νέος 007 μετά το Bond 25.