Βρέθηκαν αδημοσίευτες φωτογραφίες της Marilyn Monroe στη... ΝΑSA!

Μετά από 65 χρόνια!



Μια ξαπλώστρα, ζέστη αφόρητη και η σιλουέτα της ξεχωρίζει στο κόκκινο ολόσωμο μαγίο. Η Marilyn Monroe πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση της Coca Cola το 1953, η οποία όμως δεν προβλήθηκε ποτέ.

Οι φωτογραφίες από την διαφήμιση (το φιλμ ακόμη αγνοείται) ήρθαν στην δημοσιότητα μόλις τώρα μετά από 65 χρόνια, με την θρυλική Marilyn στον ρόλο της femme fatale για το διασημότερο αναψυκτικό του πλανήτη.

«Πως γίνεται να μην θέλεις μια από τις πιο καυτές celeb για το προϊόν σου;», δήλωσε στην Daily Mirror o Ted Ryan, συλλέκτης και λάτρης του γνωστού αναψυκτικού, ο οποίος κρατά αρχείο με την ιστορία του.

«Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ; Η διαφήμιση δημιουργήθηκε για να κάνει αίσθηση αλλά η εταιρεία δεν δέχτηκε ποτέ να την δημοσιοποιήσει. Ακόμη και σήμερα δεν ξέρουμε τον λόγο», πρόσθεσε.

Η Coca Cola αγνοούσε μάλιστα την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών μέχρι πέρσι, όταν και βρέθηκαν από τον διάσημο φωτoγράφο Harold Loyd, στα αρχεία της… NASA!

To photoshoot έγινε σε μια αεροπορική βάση του Los Angeles, η  οποία ήταν στην δικαιοδοσία της NASA μιας και ο «πόλεμος» για το διάστημα με την Σοβιετική Ένωση φούντωνε.

Οι αδημοσίευτες, μέχρι σήμερα, φωτογραφίες βρίσκονται πλέον στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Atlanta, όπου υπολογίζεται πως βρίσκεται εκεί αδημοσίευτο υλικό έκτασης ίσης με δυο γήπεδα ποδοσφαίρου!

Γιατί δεν κυκλοφόρησε ποτέ αυτή η διαφήμιση ίσως δεν μάθουμε ποτέ, ωστόσο μετά από 65 χρόνια η αξία αυτών των φωτογραφιών είναι ανεκτίμητη.