Ο Brad Pitt δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Angelina Jolie

Έχουν περάσει 2 χρόνια από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους, αλλά καμία πιθανότητα επανασύνδεσης.Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt κατάφεραν μέσα σε 2 χρόνια να φτάσουν από τον απόλυτο έρωτα σε ένα ιστορικό διαζύγιο, που δεν περίμενε κανείς. Ή πιο σωστά, κανείς έξω από το διασημότερο ζευγάρι καθώς όσοι ζούσαν από κοντά τους Brangelina, περίμεναν αυτή την εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το Hollywood Life, η πλευρά της Jolie έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το διαζύγιο, ωστόσο δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης από την πλευρά του Pitt, ο οποίο εξομολογήθηκε πως τα τελευταία χρόνια κοντά στην 42χρονη superstar ήταν μια πραγματική κόλαση.

«Δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο ο Brad για το αν λείπει στην Angelina ή όχι. H σχέση τους έχει τελειώσει και για εκείνον δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης. Δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να προσπαθήσει», σχολίασε άνθρωπος από το περιβάλλον του Brad στο Hollywood Life.

«Τα τελευταία χρόνια ζούσε μια πραγματική κόλαση κοντά της. Συχνά αναρωτιόταν και ο ίδιος αν ήξερε την πραγματική Angelina, γιατί δεν έμοιαζε σε τίποτα με την γυναίκα που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε. Η συμπεριφορά της απέναντί του ήταν πραγματικά απαίσια», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Pitt έχει προχωρήσει πλέον την ζωή του, έχοντας βάλει σε απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά του: «Έχει δεχθεί το γεγονός πως υπάρχει πλέον το διαζύγιο και προχωράει. Μόνο τα παιδιά τον ενδιαφέρουν και είναι επικεντρωμένος σε αυτά».

Το διαζύγιο θα κοστίσει πάντως «χρυσάφι» στο πρώην power couple του Hollywood, το οποίο εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια δολάρια.