Η Ruby Rose είναι η πρώτη ομοφυλόφιλη super ηρωίδα

Η Batwoman αλλάζει όσα ξέραμε στο σινεμά.
Η Ruby Rose είναι η πρώτη ομοφυλόφιλη super ηρωίδαΠριν από λίγους μήνες είχε ανακοινωθεί επίσημα πως η DC εμφανίσει την Batwoman ξανά μετά την παταγώδη αποτυχία της Alicia Silverstone στον ρόλο.  Η  Ruby Rose, η πρωταγωνίστρια του Orange is the new Black, επιλέχθηκε και η πρώτη φωτογραφία είναι γεγονός!

Η Rose σπάει τα κλισέ της Batwoman, φορώντας μια στενή φόρμα έχοντας, ωστόσο, κατακόκκινα μαλλιά κάτι το οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη ηρωίδα. Και αν νομίζεις πως αυτές οι αλλαγές είναι ελάχιστες, τότε να σου πούμε πως θα είναι ομοφυλόφιλη, αλλάζοντας για πάντα τα κλισέ στο σύμπαν της DC αλλά και γενικά των superheroes.

Η πρώτη της εμφάνιση θα γίνει στην σειρά Arrow, με την μετάδοσή του να υπολογίζεται για τις 9 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, στα ίδια επεισόδια θα δούμε και τον Superman μαζί με την Lois Lane, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

Η επιλογή της Rose, η οποία είναι ομοφυλόφιλη και στην προσωπική της ζωή, δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς οι fans της  Batwoman, απαιτούσαν κυριολεκτικά πως πρέπει η Kate Kane (όπως είναι το όνομα της Batwoman) να είναι gay και στην ταινία όπως και στα κόμικ, αλλά να ενσαρκωθεί ο ρόλος και από μια γυναίκα με συγκεκριμένες ερωτικές προτιμήσεις.

Η 32χρονη Rose, αποδέχθηκε την πρόταση και πλέον το σύμπαν των υπερηρώων δεν είναι το ίδιο.