Εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική η Selena Gomez

Σε πολύ άσχημη κατάσταση η 26χρονη star.
Εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική η Selena Gomez



Η Selena Gomez έχει παραδεχθεί πως έχει δώσει αρκετές μάχες με την κατάθλιψη έχοντας νοσηλευτεί μάλιστα 2 φορές σε ψυχιατρική κλινική. Δυστυχώς το κακό… τρίτωσε,  καθώς όπως μεταδίδει το ΤΜΖ η Gomez εισήχθη ξανά και μάλιστα σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η αρχή έγινε πριν από 2 εβδομάδες, όταν η Selena βρισκόταν στο σπίτι της στην Καλιφόρνια και βρέθηκε από την μητέρα της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, κλαίγοντας και λέγοντας ασυναρτησίες. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου επίσης διαπιστώθηκε πως τα λευκά αιμοσφαίριά της ήταν σε πολύ χαμηλές τιμές. Κάτι ιδιαίτερα σοβαρό μιας και είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού πριν ένα χρόνο.

Μετά το εξιτήριο που πήρε, η Gomez διακομίσθηκε εκ νέου στην κλινική Cedars –Sinai Medical Center, επειδή πάλι τα λευκά της ήταν χαμηλά ωστόσο έπαθε νευρικό κλονισμό και προσπάθησε να φύγει με τον ορό και την ρόμπα που φορούσε ενώ έγινε ιδιαίτερα επιθετική κατά του προσωπικού.

Αμέσως της χορηγήθηκε ηρεμιστικός ορός και μεταφέρθηκε στην ανατολική πτέρυγα της κλινικής, όπου βρίσκεται η ψυχιατρική μονάδα.

Το άσχημο συμβάν, έρχεται μόλις λίγες ημέρες αφότου δημοσιοποιήθηκε ο γάμος του πρώην της, Justin Bieber, με την Hailey Baldwin, με τον οποίον ήταν ζευγάρι για 8 χρόνια, χωρίζοντας οριστικά τον περασμένο Μάρτιο.

Μάλιστα, η μητέρα της Selena ήταν από την αρχή αρνητική για την επανένωση της κόρης της με τον Καναδό καθώς γνώριζε πως η εύθραυστη ψυχολογία της δεν θα επέτρεπε σε ομαλό χωρισμό, αν και εφόσον αυτός ερχόταν…