Θριαμβευτική πρεμιέρα για το dot στον ΣΚΑΪ

Η αγαπημένη παρέα της τηλεόρασης ξεκίνησε εντυπωσιακά την 2η σεζόν της!



Η Έλενα Παπαριζου έκανε ποδαρικό στην εκπομπή του Σαββάτου και απ ότι φαίνεται έφερε γούρι και υψηλή τηλεθέαση. Με μέσο όρο 14,7 στο σύνολο των τηλεθεατών το dot ήταν πρώτη εκπομπή στην ώρα της αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Η εκπομπή που φέτος προβάλεται στις 5.20 το απόγευμα κάθε Σάββατο και Κυριακή ξεκίνησε με τη συνέντευξη της Ελενας Παπαριζου και ποσοστό 16,8 τοις εκατό.. Καθισμένη στον πιο φιλόξενο καναπέ της ελληνικής τηλεόρασης η Έλενα μίλησε πρώτη φορά για τον σύζυγο της και τη σχέση τους αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της κοινής τους ζωής. 

Οι παρουσιαστές του dot Θανασης Αναγνωστοπουλος και Νάνσυ Ζαμπέτογλου εμφανίστηκαν πιο χαλαροί και ανανεωμένοι στο εντυπωσιακό πλατό της εκπομπής αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι έχουν το ταλέντο να κάνουν εξαιρετικές συνεντεύξεις.

Ο σεξι σεφ της εκπομπης Γιάννης Αποστολακης παρουσίασε δυο συνταγές, η πανέμορφη ηθοποιος Κατερίνα Μισιχρονη μίλησε για τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της, η Υβονη Ντόστα δοκίμασε ροκ μακιγιάζ ενώ η έκπληξη του επεισοδίου ήταν οι «τσάμπα συμβουλές» της Μαρίας Μπεκατωρου

Η υψηλή τηλεθέαση του dot αποδεικνύει ότι οι τηλεθεατές επικροτούν την ποιοτική ψυχαγωγία και τη θετική στάση απέναντι στα πράγματα και τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Σήμερα Κυριακή προβάλεται το δεύτερο επεισόδιο (17.20 στον ΣΚΑΙ) με καλεσμένη την Πηνελοπη Αναστασόπουλο λίγες μέρες πριν πάει στο μαιευτητριο για να φέρει στον κόσμο τη δεύτερη κορη της και πολλές νέες ενότητες με χιούμορ και υπέροχες εικόνες.