Είναι επίσημο: Ετοιμάζεται το Black Panther 2

Wakanda forever!
Είναι επίσημο: Ετοιμάζεται το Black Panther 2Το Black Panther άλλαξε την ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου καθώς έφερε τον πρώτο μαύρο υπερήρωα στην μεγάλη οθόνη. Η επιτυχία του ήταν πρωτοφανής, οι κριτικές διθυραμβικές οπότε δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την Marvel να ανακοινώσει το Black Panther 2!

Όπως αναφέρει το Variety στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει εκ νέου ο Ryan Coogler, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο (όπως φυσικά και στην πρώτη ταινία) ενώ περιττό να αναφέρουμε πως ο Chadwick Boseman αλλά και όλο το cast του Black Panther θα επιστρέψει κανονικά στους ρόλους του.

Στην πρώτη ταινία είδαμε πως η προηγμένη τεχνολογία της Wakanda έγινε γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το σενάριο, μιας και στην τελευταία ταινία των Avengers είδαμε τον Black Panther να (spoiler alert) να πεθαίνει. Φυσικά εκκρεμεί το δεύτερο μέρος των Avengers, όπου προφανώς θα ανατραπεί ο θάνατος του βασιλιά της Wakanda.

Για την ιστορία, το budget της πρώτης ταινίας ήταν στα 210 εκατομμύρια δολάρια, επιστρέφοντας πίσω στα ταμεία της Marvel το αστρονομικό ποσό των 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας υπολογίζονται πως θα ξεκινήσουν στα μέσα του 2019 και φυσικά μέχρι τότε θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή αλλά και για τον villain του Black Panther 2!