Τι φόρεσαν οι Meghan Markle και Kate Middleton στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω τους!



Η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύεται με τον Jack Brooksbank, ωστόσο εκείνες που κατάφεραν να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα ήταν φυσικά οι Meghan Markle και η Kate Middleton με τις σικάτες δημιουργίες που επέλεξαν να φορέσουμε. 

Oι Δούκισσες

Πρώτη έφτασε στον καθεδρικό του Αγίου Γεωργίου η Δούκισσα του Sussex. Η Meghan Markle, η οποία φυσικά βρέθηκε εκεί πριν από έξι μήνες για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, επέλεξε μια δημιουργία Givenchy, όπως άλλωστε ήταν και το νυφικό της.

Η Αμερικανίδα φόρεσε ένα φόρεμα σε navy blue χρώμα, το οποίο έφτανε μέχρι το γόνατο, με ασορτί καπαρντίνα και καπέλο, επιλέγοντας navy blue ψηλοτάκουνες γόβες και φυσικά τον κότσο-σήμα κατατεθέν της!

Λίγο αργότερα ήταν η σειρά της  Kate Middleton, που φυσικά ήταν κομψή και στιλάτη, όπως άλλωστε την έχουμε συνηθίσει στην συντριπτική πλειοψηφία των εμφανίσεών της.

Η Δούκισσα του Cambridge φόρεσε μια δημιουργία του αγαπημένου της σχεδιαστή, Alexander McQueen, σε φούξια χρώμα και στενή μέση, συνδυάζοντας με ψηλοτάκουνα μπορντό χρώματος που σχεδίασε ο Philip Treacy.

BRITAIN-ROYALS-WEDDING-EUGENIE

Φυσικά, το 2011, όταν και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William, η Kate φορούσε νυφικό Alexander McQueen.