Ashley Graham: Το διασημότερο plus size μοντέλο αδυνάτισε

Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους fans της.
Ashley Graham: Το διασημότερο plus size μοντέλο αδυνάτισε



H Ashley Graham αποτελεί τον ορισμό του plus size supermodel. Με εξώφυλλα σε αρκετά διάσημα περιοδικά με αποκορύφωμα εκείνο του Sports Illustrated, η 30χρονη Αμερικανίδα έφερε την επανάσταση στο body shaming στον κόσμο της μόδας. Μέχρι και σήμερα τουλάχιστον...

Γιατί στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση σε πάνελ του Vogue στη Νέα Υόρκη, η Graham δεν θύμιζε σε τίποτα την χυμώδη γυναίκα που έβγαζε λόγους για τα κιλά της, τονίζοντας πως δεν είχε να ντραπεί σε τίποτα. Και φυσικά δίκιο είχε, ωστόσο η δραστική της αλλαγή έφερε και την... γκρίνια των followers της.

"Αποφάσισε να γίνει mainstream; Δεν είναι πλέον περήφανη για το σώμα της και τα κιλά της όπως μας έλεγε;", ήταν ένα από τα χιλιάδες σχόλια κάτω από την φωτογραφία που "ανέβασε" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Graham.

"Δεν είναι πλέον plus size. Στην φωτογραφία μοιάζει skinny με καμπύλες", ήταν ένα άλλο σχόλιο ενώ υπήρχαν κια θετικά για την ραγδαία, ομολογουμένως, αλλαγή στο σώμα της Ashley.

Για την ιστορία, η Graham είναι το πρώτο plus size μοντέλο που κατάφερε να μπει στο εξώφυλλο του Sports Illustrated, ενώ πριν από λίγους μήνες έμοιαζε κάπως έτσι...

Ashley Graham slammed for seemingly losing weight