Έγκυος η Meghan Markle!

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Αμερικανίδα και ο Πρίγκιπας Harry!



Αυτό που περίμενει όλη η Βρετανία είναι πλέον γεγονός! Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry περιμένουν το πρώτο τους παιδί όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Kensington!

Η ανακοίνωση συνέπεσε με την επίσκεψη του ζευγαριού στην Αυστραλία, με τις φήμες να υπάρχουν εδώ και αρκετές εβδομάδες ενώ στον πρόσφατο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην πρωταγωνίστρια του Suits και την... κοιλιά της!

Η Markle είναι στην 12η εβδομάδα της κύησής της και αναμένεται να γεννήσει την άνοιξη ενώ η ανακοίνωση στο Twitter αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Η Μεγαλειότητα της Δούκισσας και του Δούκα του Sussex είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη της Δούκισσας, με ημερομηνία γεννήσεως την άνοιξη του 2019".

To story 

Το διασημότερο love story του βρετανικού θρόνου ξεκίνησε την Άνοιξη του 2016, με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά να αναφέρουν δειλά-δειλά πως η 37χρονη Αμερικανίδα, με αφροαμερικανή μητέρα, είναι ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Harry. Η είδηση  του δεσμού επιβεβαιώθηκε τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ενώ η Meghan και ο Harry γνωρίστηκαν με... blind date το οποίο κανόνισε φίλος του Πρίγκιπα.

Το Παλάτι έστησε αμέσως μια ασπίδα προστασίας γύρω από την Markle, φτάνοντας σε σημείο να εκδώσει ανακοίνωση "για καταπάτηση της προσωπικότητας και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής" της Meghan.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, σε συνέντευξή της στο Vanity Fair η Αμερικανίδα μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την σχέση της με τον Harry, 5o στην διαδοχή του Θρόνου, τονίζοντας πως είναι ερωτευμένη και τον Μάιο του 2018 ο γάμος που περίμενει όλη η Βρετανία ήταν πλέον γεγονός.

Και μιας και μιλάμε για βασιλική οικογένεια, φυσικά η είδηση της εγκυμοσύνης της Meghan θα γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ώρες και με τον παραδοσιακό τρόπο: Με τελάλη!