H Angelina Jolie δεν μετάνιωσε που χώρισε τον Brad Pitt από την Jennifer Aniston

Ούτε φυσικά που τον χώρισε και η ίδια μετά!
H Angelina Jolie δεν μετάνιωσε που χώρισε τον Brad Pitt από την Jennifer Aniston



Το διαζύγιο της Angelina Jolie με τον Brad Pitt ακόμη δεν έχει εκδοθεί αλλά το περιβάλλον της 42χρονης superstar δεν σταματά να διαρρέει πληροφορίες για την σχέση των πρώην Brangelina αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Τελευταίο (από τα πολλά είναι η αλήθεια), επεισόδιο είναι αυτό που θέλει την Jolie να μην έχει μετανιώσει στιγμή που πριν από 14 χρόνια μπήκε ανάμεσα στον πρώην, πλέον, σύζυγό της και την Jennifer Aniston, διαλύοντας τον γάμο τους.

«Η Angelina έχει μετανιώσει για αρκετά στραβά που συνέβησαν στον γάμο της με τον Brad Pitt αλλά ένα που δεν μετάνιωσε ποτέ και δεν το σκέφτηκε καν, ήταν που χώρισε τον Brad από την Jennifer Aniston», ανέφερε στο περιοδικό New Idea άνθρωπος από το περιβάλλον της Angelina.

Η γνωριμία ανάμεσα στους Brangelina έγινε στα γυρίσματα της ταινίας Mr and Mrs Smith, το 2014, με την Jolie να γνωρίζει πως ο Pitt ήταν παντρεμένος, κάτι που δεν την πτόησε ιδιαίτερα να κάνει σχέση με τον Brad η οποία έφερε και το διαζύγιο με την Aniston.

«Το μεγάλο ερωτηματικό για την Angelina είναι αν θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τον Brad περισσότερο. Τι πήγε λάθος και δεν τον βοήθησε να παλέψει με τους δαίμονές του. Ποτέ δεν σκέφτηκε την Aniston τόσα χρόνια και ποτέ δεν την ανέφερε», πρόσθεσε η  ίδια πηγή.

Για την ιστορία, το διαζύγιο ανάμεσα σε Brad Pitt και Angelina Jolie αναμένεται να κοστίσει περίπου 250 εκατομμύρια δολάρια.